yazdan kalma çekimlerim beğenilerinizi bekliyorum

Ynt: yazdan kalma çekimlerim beğenilerinizi bekliyorum

belden kırma traktörden bana da lazım bana ne ya bende isterem bahçe için... ))) Ekip harika.. alk-*s

humanist1231 link=topic=61071.msg674173#msg674173 date=1356683888' Alıntı:
belden kırma traktörden bana da lazım bana ne ya bende isterem bahçe için... ))) Ekip harika.. alk-*s
aslında bahçem yok ahır için kullanıyoz gübre atıyor ot sılaj felan taşıyor içeri konyadan aldım 2ye 1 de remork yaptırım konyada 480 motoru atmışlar üstüne bakma ole küçük olduğuna ii dir çekişi kışın karda tarlaya gübre taşıyom yığın olmuyor fazla alalım sanada bi tane konya ankara dolu

Elma bahçesi için düşünüyorum aralar çok dar olduğu için SAME Tiger ile biraz zor iş yapıyorum ama ben sıfır almayı düşünüyorum.New hollandın ürettiğini duydum ama görmedim ve fiyatını da bilmiyorum.Ama kullanılmış temiz bi şey de düşünebilirim...

humanist1231 link=topic=61071.msg674182#msg674182 date=1356684805' Alıntı:
Elma bahçesi için düşünüyorum aralar çok dar olduğu için SAME Tiger ile biraz zor iş yapıyorum ama ben sıfır almayı düşünüyorum.New hollandın ürettiğini duydum ama görmedim ve fiyatını da bilmiyorum.Ama kullanılmış temiz bi şey de düşünebilirim...
anladım nh nin var ama ferrari tavsiyem seçenek bol isreğe bağlı ön pto bile var onda hattat tarım disbiritörü

azmi link=topic=61071.msg674695#msg674695 date=1356721958' Alıntı:
euro mazot alsam motora donar mı
normalde donmaz ama sızın orası cok soguk bellı olmaz dona bılır fakat kapalı yerde de zor

nh yeni ya çalışıyor garajda ama mf -5den aşağı oldumu zor yağ değişsem 15-40 yada 10-40 mı koysam diyorum

tümosan 8095 link=topic=61071.msg674325#msg674325 date=1356699669' Alıntı:
teşekkürler paylaşımiçin azmi bey.büyükbaş hayvancılıkmı yapıyorsunuz.
evet hayvancılık işimiz arazi araçlar onların hizmeti için

Kolay Gelsin Bereketli Olsun, ERZURUM ' un Hangi Köyündensin Azmi Kardeş..

memory43 link=topic=61071.msg675240#msg675240 date=1356803263' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler azmi tt zorlanmış gibi :)
sürüm işi ağır geliyor ona aslında 3 lü 11 no atıyorum fazla deil çekmiyor bazen zorla ayar yapıp çektiriyorum 3 lt yakıyor bazen

MF nin motoru ttde olsa :) Tüfekli foto seninmi ? :) Ayakkabımı atsam havada vurabilcenmi? :) Paylaşımına teşekkürler :)