Yayli cizel surumu

Bizim bölgemizde de pulluk sürüm seviyesinde pek yok ama çizel derin işlediği için çıkıyormuş kullananlar alırsan yaylı al dediler ama onların fiyatıda hayli pahalı nasip bakalım.
Taş yoksa yaylı almanın anlamı yok, yanlarda teker olursa traktör bi vites hızlı gider.kuru yerde pulluktan bi farkı yok.

Vay arkadaş ülke ne duruma geldi
Geçen biri traktor alıyor fiyatı özel biri pulluk alıyor özel biri başka bişe alıyor özel kimse sorulan soruyu cevaplayamaycaksa paylaşmasın ozaman
Guzel diyorsun kardesimde ben burada fiyatini sorsunlar diye paylasmadim.benim o firmayla bi gecmisten gelen alisverisim var. Ben 3 lira bes lira desem ne olcak. Ama o firmaya giden bi musteri o mali şu fiyata satmissin bana niye o fiyat cekiyorsun diyebilir. Firmanin ticari itibarini neden zedeliyeyim. Herkesin odeme sekline vadesine veya pesin fiyatina gore urunun fiyati degisebilir.herkesin pazarlik yapma sekline gore fiyat degisebilir.

yarın ben veya forumdan başkası aynı üründen alacak olursa arkadaşın aldığı fiyatdan yukarı fiyat vermez cepden aynı ürün için daha fazla para çıkmamış olacak anladın mı şimdi ne olacak ? Söyleyip söylememek sahibinin elinde tabi.
Tanidiktir ona uygun vermiştir sen gidersin sana o fiyattan vermez yada aynı fiyattan vermeyede mecbur değil satıcı ! Aynı ürünü her satan yer farklı fiyata satıyor traktör mesela bazı bölgelerde uygunken başka bölgede 5 bin 10 bin arası fiyat oynuyor

Tanidiktir ona uygun vermiştir sen gidersin sana o fiyattan vermez yada aynı fiyattan vermeyede mecbur değil satıcı ! Aynı ürünü her satan yer farklı fiyata satıyor traktör mesela bazı bölgelerde uygunken başka bölgede 5 bin 10 bin arası fiyat oynuyor
sen söylerse ne farkedecek gibisinden yazmışsın ben fiyat söyleyince bize ne yararı dokunacağından bahsettim neden söylemediğinden değil dediğim gibi söyleyip söylememek alıcının elinde.

Guzel diyorsun kardesimde ben burada fiyatini sorsunlar diye paylasmadim.benim o firmayla bi gecmisten gelen alisverisim var. Ben 3 lira bes lira desem ne olcak. Ama o firmaya giden bi musteri o mali şu fiyata satmissin bana niye o fiyat cekiyorsun diyebilir. Firmanin ticari itibarini neden zedeliyeyim. Herkesin odeme sekline vadesine veya pesin fiyatina gore urunun fiyati degisebilir.herkesin pazarlik yapma sekline gore fiyat degisebilir.
Dedigin firmadan fazlasıyla alışverişim oldu
Daha 1 hafta önce 1 ton arilı ip icin aradım fiyat bizim burdan fazla ve nakliyesiz