Bencede sen bir 285 lik al keyfine bak abiArkadaslar traktor alcam 200 donum arazim var bugday ekiyoruz 4x4 dus7nuyorum tumosan 8185 8195 2017 sonrasi nasil fiki4lerinizi
Dogru dedigin ama onlarin fiyati da temiz duzgun bi 75hp alim desem 130 150 bandinda duzgun markalar o yuzden buna yoneldim200 dönüm arazi buğday ekiyorsunuz ve 85 95 beygir traktör alacaksiniz ama size büyük gelir, başka işiniz yoksa buğday harici piyasaya çalışma gibi.
200 dönüm için tek çeker bile yeterli gelir 4x4 düşünüyorsaniz sizin icin 75 hp dar lastikli traktör iş görür hem sürme işini hem capalama ilaçlama işinde bile kullanirsiniz
8195 maxima kullanıcısıyim yakıt ve çekiş yönünden hiç ama hiç sorun yaşamadım 2016 Kasım üretimi traktörüm bugüne kadar ufacık da olsa bı arıza vermedi sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum tavsiye ederim ekipman olarak 5 li 13 inch iş genişliği ayarlı yaylı otomatik ünlü pulluk kullanıyorum ayarı 13 te kulturvator olarak 13 ayaklı uzun bacak kullanıyorum arkasında çiftli merdane var ağır tip pistonlu ama 15 li kullanılabilir mis kısa bacak 15 li denemek isterdim
Kardesim cok arza verio diolar yag kacirmasi hidrolik sorunu bitmek bilmio diolar ne diosun bu konuda sadece kendininki ilr dusunme cevrende gorduklerin nasil8195 maxima kullanıcısıyim yakıt ve çekiş yönünden hiç ama hiç sorun yaşamadım 2016 Kasım üretimi traktörüm bugüne kadar ufacık da olsa bı arıza vermedi sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum tavsiye ederim ekipman olarak 5 li 13 inch iş genişliği ayarlı yaylı otomatik ünlü pulluk kullanıyorum ayarı 13 te kulturvator olarak 13 ayaklı uzun bacak kullanıyorum arkasında çiftli merdane var ağır tip pistonlu ama 15 li kullanılabilir mis kısa bacak 15 li denemek isterdim
Bizim köyde 10 tane var zaten 30 hane bı köy ve hayvancılık çok yoğun yapılıyor neredeyse hepsi balya da dahil her işte koşuluyor ama hiç birinde bı arizayla karşılaşan olmadı bir tanesi hariç o da 2014 model yeni tip kaportacı 8195 ondada arkada bı dişli kırdı onun dışında hiç arıza duymadım ki yoğun kullanılıyor bizimki hariç 100000 dönüm arazi var köyde 30 -40 oluncada millette arazi çok pulluk kulturvator balya makinesi ne gelirse aklına kepçe hariç yanj kepçe takip kullanan görmedim gübre doldurma kepçesi dışında ama arızada duymadım tabi temiz bişey bulup titiz kullanmak lazım bizim köyün adamı bakımı filan yaptırır yağına suyuna bakarKardesim cok arza verio diolar yag kacirmasi hidrolik sorunu bitmek bilmio diolar ne diosun bu konuda sadece kendininki ilr dusunme cevrende gorduklerin nasil
Bakınız aşağıdaki arkadaşlar cevap yazmış okudunuz mu?Arkadaslar traktor alcam 200 donum arazim var bugday ekiyoruz 4x4 dus7nuyorum tumosan 8185 8195 2017 sonrasi nasil fiki4lerinizi
Eywallah evet bu yorumlara göz gezdirmiştirm şimdi bi jx65 denk geldi de o yüzden tekrar konu açtımBakınız aşağıdaki arkadaşlar cevap yazmış okudunuz mu?
Ufuk kaç model alsın arkadaşBencede sen bir 285 lik al keyfine bak abi
Abi arkadaş kızmış 160 bine jxc bulmuş 94 üstü hepsi olur sabahleyin bşr arkadaş yazmış yağ değişimi 1500 lirayı buluyor demiş bizimki onun 3 te birini zor tutarUfuk kaç model alsın arkadaş
Ya abi adamlar 285 liklere dünya bi para istiyorlar onlara o parayı vermektense jxc65 tümosan 8185 falan düsünmek daha mantıklı değilmi hem kredi de çıkıyoAbi arkadaş kızmış 160 bine jxc bulmuş 94 üstü hepsi olur sabahleyin bşr arkadaş yazmış yağ değişimi 1500 lirayı buluyor demiş bizimki onun 3 te birini zor tutar
Öbürleri napıyor aceba çok meraktayım ekin ekip tarlayı sürecek kuru tarımda 200 dekarı hiç bir işi 4 gün bile sürmez en fazlaYa abi adamlar 285 liklere dünya bi para istiyorlar onlara o parayı vermektense jxc65 tümosan 8185 falan düsünmek daha mantıklı değilmi hem kredi de çıkıyo