Valla kardesim (kusura bakma yasini bilmedigim icin kardesim dedim ) pullukta bile zorlaniyorduk rahatlik varmis pullugu yere bi birakiyordu bicaklari kiriyordu valla kurtludukGüzel çalışma hayırlı olsun ek piston olmazsa olmazlardan oldu artık ağır iş yapanlara
Fiyat olarak degisiyor bizimki 1750 filan tuttu serviste taktirdik servis guvencesiyle parcalar orjinal degil orjinali 4ila 5000 lira kadar tutar dediler gerek yok dediler. Haklisiniz her fabrika koymasi lazim yani orjinal olmasi lazimHayırlı olsun.kesinlikle faydalı bir çalışma olmuş.Hatta tüm traktörlerde 60 Hp den yukarı traktörlerde standart donanım mecburi bir uygulama olmalı.kullandığım traktörde 1 adet lik uygulama yapılabilecek yer bırakmışlar bende değerlendirdim.traktör firmaları bu konuda daha özverili olmalı.
Ayrıca kullandığınız parçalar orjinalmi ?fiyatı ? İşçilik dahil nekadar tuttu? Sanırım deutz marka model yılı hangi seri uyumlu.Bunlarla ilgili daha detaylı bilgi verirseniz diğer arkadaşlar da fikir sahibi olmuş olur.
Kirsehir servise sormak isterseniz numarasini verebilirimBen servisle görüşecem taktırmak için inat biri ya dur bakalım.
Kirsehir servise sormak isterseniz numarasini verebilirim
Garantisi varmi eger yoksa halleder herhalde bi arastirin bide selcuk beye sorun istersenizBenim traktör Case siz Deutz servisi kastettiniz sanırım.
Garantisi varmi eger yoksa halleder herhalde bi arastirin bide selcuk beye sorun isterseniz
Yolluyorum ozeldenTeşekkür ederim garanti eylül sonu bitti ama servis bazı şeyleri garantiden hallediyor. Numarasını alayım bi zahmet. Forumda İskender abi taktırdı o Nh servis aracılığıyla almış.