Arkadaslar merhaba arpa tarlalarim suanda bu şekilde bi hafta sonra yaprak gübresi vermeyi düşünüyorum. Onerileriniz nelerdir acaba ? Üst gübresini 20 gun önce attım.
Bu konuda sanıyorum ki acemisiniz. Bu nedenle hazır bir combi alınabilir. Bu tarz gübreler zayıf olsa da şelatlı ve hazır haldedir.Arkadaslar merhaba arpa tarlalarim suanda bu şekilde bi hafta sonra yaprak gübresi vermeyi düşünüyorum. Onerileriniz nelerdir acaba ? Üst gübresini 20 gun önce attım.
Septorya pas ilacı olarak mı kullanılıyor yoksa pas ilacı başka mı? Bir de yabancı ot ilacı, pas ilacı ve yaprak gübresini aynı anda uygulasak bi zararı olur mu?Bu konuda sanıyorum ki acemisiniz. Bu nedenle hazır bir combi alınabilir. Bu tarz gübreler zayıf olsa da şelatlı ve hazır haldedir.
Yaprak gübresinden sonra gerekli durumda septorya ve pas ilacını ihmal etmeyin bol kazançlar.
Gübretaş'ın sıvı gübresini tavsiye ederim. Uan 32 ve Micro yaygın olarak kullanılıyor yaprak gübresi olarak.Arkadaslar merhaba arpa tarlalarim suanda bu şekilde bi hafta sonra yaprak gübresi vermeyi düşünüyorum. Onerileriniz nelerdir acaba ? Üst gübresini 20 gun önce attım.
Herbisit,fungusit ve yaprak gübrelerini karıştırmayın. Fungusit ve yaprak gübrelerini karıştırıp atılabilir. Herbisiti mümkünse tek atın.Septorya pas ilacı olarak mı kullanılıyor yoksa pas ilacı başka mı? Bir de yabancı ot ilacı, pas ilacı ve yaprak gübresini aynı anda uygulasak bi zararı olur mu?
Aslında uzun suredir yapıyoruz fakat ortak ekiyorduk eskiden bu yıl kendimiz ektik. Burada da tecrübeli çiftçilerin görüşlerini almak istedim . Pas şimdilik yok ama atmayı düşünüyorum.Bu konuda sanıyorum ki acemisiniz. Bu nedenle hazır bir combi alınabilir. Bu tarz gübreler zayıf olsa da şelatlı ve hazır haldedir.
Yaprak gübresinden sonra gerekli durumda septorya ve pas ilacını ihmal etmeyin bol kazançlar.
Bi bakayım gecen yıl attığımızın adını unuttum fakat bi faydasını göremedimGübretaş'ın sıvı gübresini tavsiye ederim. Uan 32 ve Micro yaygın olarak kullanılıyor yaprak gübresi olarak.
Ikisini ayri ayri atmayı düşünüyorum bende. Ot cok az tarlamda nadas olduğu için. Ucuz yada ekini durdurmayacak bi ot ilacı öneriniz var mı?Herbisit,fungusit ve yaprak gübrelerini karıştırmayın. Fungusit ve yaprak gübrelerini karıştırıp atılabilir. Herbisiti mümkünse tek atın.
Yaprak gübresi atarken içerisine 80 ml Amino asit atılabilir. Yaprak gübrelerinin içine calsium karıştırmayın,kalsiyum tepkimeyi sever
Ben ot ilaçlarımı FMC den aldım. Geniş yaprak için granstar dar için axial olabilir. Çeşit çok diğer konulara bakarsanız bilgi edinebilirsiniz.Ikisini ayri ayri atmayı düşünüyorum bende. Ot cok az tarlamda nadas olduğu için. Ucuz yada ekini durdurmayacak bi ot ilacı öneriniz var mı?
Anladım teşekkürler . Ekini durdurmayacak basit bi ot ilacı olsa işimi görürBen ot ilaçlarımı FMC den aldım. Geniş yaprak için granstar dar için axial olabilir. Çeşit çok diğer konulara bakarsanız bilgi edinebilirsiniz.
Yaprak gübresi olarak ne kullanıyorsunuz?Ben ot ilaçlarımı FMC den aldım. Geniş yaprak için granstar dar için axial olabilir. Çeşit çok diğer konulara bakarsanız bilgi edinebilirsiniz.
Yaprak gübresi için 25 kglik Gübretaş toz ürünlerini kullanıyorum. Map, çinko, magsul vb.Yaprak gübresi olarak ne kullanıyorsunuz?
Bu yıl gubretaş ın uan 32 sivi gübresini kullanmayi düşünüyorum acaba kuru tarim da yakma yapar mı diye düşüncelerim var. Sizce yağmurdan sonra mi atmak gerekir yoksa yağmurun 1 2 gun öncesinde miYaprak gübresi için 25 kglik Gübretaş toz ürünlerini kullanıyorum. Map, çinko, magsul vb.
Daha önce uan 32 kullanmadım. Kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler. Yaprak gübresi uygulamaları sabah erken ya da öğleden sonra güneşin dar açılı olduğu zamanda atılmalı. Ben yaprak gübrelerini yağmurdan önce atma taraftarıyım.Bu yıl gubretaş ın uan 32 sivi gübresini kullanmayi düşünüyorum acaba kuru tarim da yakma yapar mı diye düşüncelerim var. Sizce yağmurdan sonra mi atmak gerekir yoksa yağmurun 1 2 gun öncesinde mi
Anladim tesekkur ederim bilgileriniz içinDaha önce uan 32 kullanmadım. Kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler. Yaprak gübresi uygulamaları sabah erken ya da öğleden sonra güneşin dar açılı olduğu zamanda atılmalı. Ben yaprak gübrelerini yağmurdan önce atma taraftarıyım.
Merhabalar gübretaş uan32 yağmur öncesinde çok daha iyi olur 20 litre 100 dekar olarak kullanabilirsiniz. Kargo dahil 170 gönderebilirim.Bu yıl gubretaş ın uan 32 sivi gübresini kullanmayi düşünüyorum acaba kuru tarim da yakma yapar mı diye düşüncelerim var. Sizce yağmurdan sonra mi atmak gerekir yoksa yağmurun 1 2 gun öncesinde mi
Teşekkür ederim düşüneyim alacak olursam size dönüş yaparım.Merhabalar gübretaş uan32 yağmur öncesinde çok daha iyi olur 20 litre 100 dekar olarak kullanabilirsiniz. Kargo dahil 170 gönderebilirim.