Geçen sene sizden fikir almıştım fındıkta kullanacağım yaprak gübreleri ile ilgili. Komşu bahçe 2 çeşit yaprak gübresi ile bana fark atmıştı. Ben 5 çeşit ve hem de çok daha kaliteli gübreler kullandığımı düşünüyordum. İçinde mc extra, megafol vs de vardı. Hatırladıysanız onların aldığı sonuca bakınca, kullandığım ürünlerden pek memnun kalmadığımı belirtmiştim. Şimdi düşünüyorum da, benim istediğim sonucu alamamamdaki sebep, yapıştırıcı olabilir mi acaba? Onlar, yapıştırıcı olarak organik silikon kullanmışlardı, böylece yaprak gübrelerinden azami faydayı almış oldular. Ben ise sizi dinlemeyip, firmanın önerdiği yapıştırıcıyı kullanmıştım. Biraz da, o kadar güvenip gübrelerini kullanacağım, bu kadar masrafa girmişken yapıştırıcıda da firmanın önerisine uyayım, maksimum fayda elde edeyim dedim. Sonuçta bitki besleme üzerine yoğunlaşmış bir firma dedim. Bir yapıştırıcı satmak için bunu yaparlar mı bilmem ama güvenimi kaybettiler. İnsanın zoruna giden bir şey de, o kadar konuşma, yazışma vs den sonra bir daha arayıp sormamaları.