Allah razı olsun teşekkür ederim ÖNCELİKLE YAZACAKLARIM KENDİMİ ÖVME YADA GÖRGÜSÜZLÜK OLARAK ALGILANMASIN ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN çok şükür geceleri köylerden çağıranlar oluyor gidiyorum yağ değişimi fren balatası değişimi debriyaj balatası değişimine kadar adamın evinin önünde bölüyorum ortadan ikiye traktörü kendide görüyor içine siniyor yapılan iş kendi köyümün hemen hemen bütün traktörlerine bakıyorum garantililer hariç geçenlerde çevre köyden aradı bir abi gel benim traktörün yağını değiştir dedi tamam dedim yağını filtresini değiştirdim hava filtresi yağlı söktüm bi baktım ki emme manifolduna kadar balçık gibi dolmuş yağlı çamur adamda başımda bakıyor tam hava filtresinin kötüğünü sökmeye başladım adam dur onu niye komple söküyorsun alt çanağı temizle yağ koy tak onunla işin yok sen bu işi bilmiyorsun galiba dedi bir dakika dayı dedim ben emme manifolduna kadar ne varsa söktüm şimdi bak bakalım dayı dedim bi baktı bu motor nereden hava alıyor tıkalı bu yeğenim kusura bakma ben bu yaşıma kadar çok traktör değiştirdim çok usta gördüm hiç biri böyle temizlemedi hava filitresini dedi hepsi içindeki yağı döktü pisliği kazidi yeni yağ koydu tamam deyip kapattı kaputu bundan sonra seni bilirim ben dedi benim fazla parayla işim yok işimi seviyorum hepsi bu çok şükür elimde mesleğim var ailem çiftçi 50 dönüm kiraz kayısı şeftali erik meyve bahçesi var patoz makinesi var balya makinası var çayır biçme makinası var piyasaya çalışıyoruz 25 tane büyük baş besi süt hayvancılığı yapıyoruz ama herşey para değil içimde geliyor işimi koşturuyorumMasallah böyle arkadaşlara ihtiyaç var ıssız kalmaz böyle arkadaşlar biraz fiyatında uygun tutarsa herkesin isine yarar