"yapamam" kelimesi çürüdü...!!!(ysfty)

Yataydaki aci yaklasik 30 derece, yani catiya binecek kar gibi bir yukun agirliginin yarisi sutuna dik gelecek
Catinin kac metrekare oldugunu olcup ( sanirim toplam 200 m2 ) bunu gelecek kar miktari ile carparsak ( ornegin m2 ye 10 kg ) toplan kar agirligi 2 ton olur. Buna catinin kendi agirligini ekleyin. Bunun yarisini alin , sutun sayisina bolun dayanirmi anlarsiniz. Elbette ruzgar hesaplanmadi.

Gule gule kullanin.

Tam da senin maharetli ellerinin işi Yusuf kardeşim. İnan bir kaynak makinesi alasım geliyor seni görünce takdire şayan olduğunu bil tebrikler ve başarılarının devamını dilerim.

Helal olsun abi çıragin varsa iyi ciragin yoksa zor bu işler bende cirak yok işe basliyorum bitirene kadar in bin git gel hep
çırak akıl vermedikçe sorun olmuyor..
Eğer çok bilmiş ise iş yürümüyor..
ve tekrar baştan başlıyoruz..
Ellerine sağlık yusuf abi çok güzel olmuş.Maliyeti ne kadar oldu ?
sağolasın maliyet 15 civarı olmuştur..
daha tam hesaplamadım..

Maşallahın var Yusuf bey.
Her bişey şahane olmuş .
Facedeki yeşil çatı muhabbetinede bi acıklık getirsene o günden bu yana bekliyordum bu konuyu.
abi onu bir buluşmada beraber olduğumuz zaman anlatayım :)

Maşallah hocam. Çalışkan olmak bir başka, üretmek ayrı bir başka. Emeğine sağlık.

Bir de sıva oğren , olay tamamdır.
Sıva işini kompresöre tasarlayacağım bir aparatla halletmeye çalışacağım..
Eline sağlık Abi güzel olmuş güle güle kullan :) makasları kalıp'a koymadan mı yaptın?
Sağol görkem..
kalıp yok ölçümle yaptım..
(herhalde kalıba güvenemedim)

Eline sağlık abi süper olmuş autocat kullanıyormusun kar yükü verdinmi sizde kar çok yağar.
haci sağolasın..
solid'le uğraşıyom..
lakin bu işte kendi programım olan
"beynim ve matematik defterinden"yararlandım :)

Son düzenleme:
İş yaparken biri olmaz ise zor hele iş bittikten sonra yorgun olupta eşyaları toplamak bana ölüm geliyor :) . Garaja elektrik çekecem çatı yüksek içerden in çık duvara delikler aç yardımcı olsa fena olmazdı. Sayacı dışarı alırken çok uğraştırdı

Dostum bizde yaza yapacaz ama benim sıkıntım kar yükü hesabı direk aralıkları falan hesaplama yani yaptıktan sonra çatı sallanırsa kıymeti yok