YANLIŞ OT İLACI KULLANIMI

MERHABA YAKLAŞIK 15 GÜN ÖNCE BUĞDAYA ATTIM WEATHER OD 45( 50cc/da) +AMİN( 50cc/da) BİR KISMINI ARPAYA ATTIM. BU ARPALARIN GELİŞİM DURDU⚠⚠⚠( KURUMA YOK SADECE YAVAŞTAN BEYAZLAŞMA VAR) NE YAPABİLİRİM. BAZI YERLER BANA DEDİ Kİ BİTKİ KISIR KALACAK VE BAŞAK VERMEZ. BAZILARINDA 9 DERECE YAĞMURSUZ BİR GÜNDE ÜRE, AMİNO ASİT VE MİCRO AT DEDİLER HİÇBİR ŞEY OLMAZ.
KONU TECRÜBE EDİNMİŞ ARKADAŞLARIN YORUMLARI BEKLER ŞİMDİDEN TŞK EDERİM. ⚠⚠⚠⚠⚠⚠

MERHABA YAKLAŞIK 15 GÜN ÖNCE BUĞDAYA ATTIM WEATHER OD 45( 50cc/da) +AMİN( 50cc/da) BİR KISMINI ARPAYA ATTIM. BU ARPALARIN GELİŞİM DURDU[emoji615][emoji615][emoji615]( KURUMA YOK SADECE YAVAŞTAN BEYAZLAŞMA VAR) NE YAPABİLİRİM. BAZI YERLER BANA DEDİ Kİ BİTKİ KISIR KALACAK VE BAŞAK VERMEZ. BAZILARINDA 9 DERECE YAĞMURSUZ BİR GÜNDE ÜRE, AMİNO ASİT VE MİCRO AT DEDİLER HİÇBİR ŞEY OLMAZ.
KONU TECRÜBE EDİNMİŞ ARKADAŞLARIN YORUMLARI BEKLER ŞİMDİDEN TŞK EDERİM. [emoji615][emoji615][emoji615][emoji615][emoji615][emoji615]
Wheater sistemik bir ilaçtır, yavaş etki gösterir... etkisi uzun vadede ortaya çıkar...ot ilacı yaralanmasına yapacağın hiçbir şey fayda etmez... şunu at bunu at diyen bayinin amacı mal satmaktır Sadece....O arpa iflah olmaz... GEÇMİŞ OLSUN...

90 dekar buğdayımız kurumuştu yağmur yağmazsa ot ilacı kurutuyor
Wheater sistemik bir ilaçtır, yavaş etki gösterir... etkisi uzun vadede ortaya çıkar...ot ilacı yaralanmasına yapacağın hiçbir şey fayda etmez... şunu at bunu at diyen bayinin amacı mal satmaktır Sadece....O arpa iflah olmaz... GEÇMİŞ OLSUN...

Hasıl ya da kuru ot olarak işe yarar mı ?

3 Mart’ta uygulama yaptım . 15 gün sonra yağmur yağdı 3-4 gündür yağmur yağıyor mevcut son hali fotoğraflarda ki gibidir fotoğraflar bugün çekildi .
85DBBDEC-1A90-4502-A940-158D48E3F8D5.jpeg
9CFEF781-71F2-4B4E-9032-BF843375B1D3.jpeg
E8463E1E-4853-4A38-8DCE-D0D69B2D9C14.jpeg

3 Mart’ta uygulama yaptım . 15 gün sonra yağmur yağdı 3-4 gündür yağmur yağıyor mevcut son hali fotoğraflarda ki gibidir fotoğraflar bugün çekildi .Ekli dosyayı görüntüle 46147Ekli dosyayı görüntüle 46148Ekli dosyayı görüntüle 46149
Yorum yapmak için şu an erken 21-28 gün kritik eşik. Birde wheater dekara kaç cc uygulandı, eğer ki düşük dozaj uygulandı ise arpa kurtulabilir...

geçmiş olsun Weather buğday icin atilan ilaçtır ustunde arpaya onermiyor atilmasi sıkıntı olabilir birde buğday ve arpada dar yaprakli ilac karışımı axial balan super tarzi ilaclari atarken holder tam ayarli iken üst üste geldiğinde dar yaprakli ilaç üst üste gelen yerleri felaket geriletiyor

MERHABA YAKLAŞIK 15 GÜN ÖNCE BUĞDAYA ATTIM WEATHER OD 45( 50cc/da) +AMİN( 50cc/da) BİR KISMINI ARPAYA ATTIM. BU ARPALARIN GELİŞİM DURDU[emoji615][emoji615][emoji615]( KURUMA YOK SADECE YAVAŞTAN BEYAZLAŞMA VAR) NE YAPABİLİRİM. BAZI YERLER BANA DEDİ Kİ BİTKİ KISIR KALACAK VE BAŞAK VERMEZ. BAZILARINDA 9 DERECE YAĞMURSUZ BİR GÜNDE ÜRE, AMİNO ASİT VE MİCRO AT DEDİLER HİÇBİR ŞEY OLMAZ.
KONU TECRÜBE EDİNMİŞ ARKADAŞLARIN YORUMLARI BEKLER ŞİMDİDEN TŞK EDERİM. [emoji615][emoji615][emoji615][emoji615][emoji615][emoji615]
Gecmis olsun amino asit veya deniz yosunu at atlatabilirse en cabuk boyle atlatir