Ynt: Yan köyde yangın..Çanakkale ALLAH kimseye göstermesin, çok acı bir durum.
R rençberçiftci 21.08.2011 #21 Ynt: Yan köyde yangın..Çanakkale ALLAH kimseye göstermesin, çok acı bir durum.
S S.balci17 21.08.2011 #22 Ynt: Yan köyde yangın..Çanakkale yan köyde olan köyun diğer komşu köyün tarafında anız yakmışlar bizimki daha blli değil..
Ynt: Yan köyde yangın..Çanakkale yan köyde olan köyun diğer komşu köyün tarafında anız yakmışlar bizimki daha blli değil..
ASARCIKLI 11.09.2011 #23 Ynt: Yan köyde yangın..Çanakkale gecen yıldsa bızım koyde bugday tarlaları yanmıstı 50 60 donum yerle kurtardık ama cok kotu bısı benım gordugumöde yenı baslaöıstı 265e yaylı pullugu taktım yaylarıda sununa kadar sıktım ıyıce batsın dıyree sonrada el gazını cektım hararete bakan yok traktorun agzı yuzu sap dolmus conta yakcaktık
Ynt: Yan köyde yangın..Çanakkale gecen yıldsa bızım koyde bugday tarlaları yanmıstı 50 60 donum yerle kurtardık ama cok kotu bısı benım gordugumöde yenı baslaöıstı 265e yaylı pullugu taktım yaylarıda sununa kadar sıktım ıyıce batsın dıyree sonrada el gazını cektım hararete bakan yok traktorun agzı yuzu sap dolmus conta yakcaktık
N n_cebeci 15.09.2011 #24 Ynt: Yan köyde yangın..Çanakkale Geçmiş olsun. Doğaya, insanlara, diğer canlılara verilen zararım hesabını yapmak, vermek mümkün mü? Yazıklar olsun sebep olanlara.
Ynt: Yan köyde yangın..Çanakkale Geçmiş olsun. Doğaya, insanlara, diğer canlılara verilen zararım hesabını yapmak, vermek mümkün mü? Yazıklar olsun sebep olanlara.