yakında td65sdt ile erkunt 70 liğin çekişmesi olucak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: yakında td65sdt ile erkunt 70 liğin çekişmesi olucak...

alim1903 link=topic=31204.msg274503#msg274503 date=1273433964' Alıntı:
lastiklerin hepsine su doldursam çekermi. demek öyle işte böyle misali :)))

usta beraber tarlaya girsenize.. çekiştireceginize.. takın 4lü pullukları aynı derinlikte önce 8 gazla kalkış yapın sonra 14 gazla sürüm yapın arka arkaya sonra 17 gazla sürümm yapın..son olarak maximum derinlikte tam gaz girin tarlaya hangisi kaç metre gidecek istop edecek bakın :) traktörü yıpratır biraz ama maximum güçünü görürsünüz eger istop etmezlerse aten cok iyi ama tam aldıgınızda 4lü 14inç pullugu 30cm den sonra ham toprak cıkaracagı için bayagı tutacaktır traktörü bogacaktır yüksek viteste 68-69bg zaten ikiside.. 4lü 14inç pulluk takın ve derinligi ayndaki tekerlekten ayarlayın eşit olsun hep.. eşit şartlarda deneyin :) video da çekin görelim.. ayrıca ikide kola şişesine mazot koyup mazot hortumlarını içine koyun peş peşe sürüm yapın hangisi erken bitiricek mazotu bunuda görelim.. bu şartlarda bi deneme yaparsanz ozaman net olarak hangisinin daha çekişli ve az yaktıgını görebiliriz..

ceya023 link=topic=31204.msg274506#msg274506 date=1273434362' Alıntı:
usta beraber tarlaya girsenize.. çekiştireceginize.. takın 4lü pullukları aynı derinlikte önce 8 gazla kalkış yapın sonra 14 gazla sürüm yapın arka arkaya sonra 17 gazla sürümm yapın..son olarak maximum derinlikte tam gaz girin tarlaya hangisi kaç metre gidecek istop edecek bakın :) traktörü yıpratır biraz ama maximum güçünü görürsünüz eger istop etmezlerse aten cok iyi ama tam aldıgınızda 4lü 14inç pullugu 30cm den sonra ham toprak cıkaracagı için bayagı tutacaktır traktörü bogacaktır yüksek viteste 68-69bg zaten ikiside.. 4lü 14inç pulluk takın ve derinligi ayndaki tekerlekten ayarlayın eşit olsun hep.. eşit şartlarda deneyin :) video da çekin görelim.. ayrıca ikide kola şişesine mazot koyup mazot hortumlarını içine koyun peş peşe sürüm yapın hangisi erken bitiricek mazotu bunuda görelim.. bu şartlarda bi deneme yaparsanz ozaman net olarak hangisinin daha çekişli ve az yaktıgını görebiliriz..
kardeşim kimsenin traktörünü karalamayı sevmem iddaacı biride değilim yeni td65 aldım 4lü 14 lü pullukla 2nin 3ünde tarlayı sürdüm o kadarda zorlattım 23 gazdan aşağı kesinlikle düşmedim ama yakıtı bana göre iyi bizim mf265 92model 3lü 13lü pullukla dekara 2 litreden fazla yakıyo td65 de 2 litreyi görmedi videosunu ekledim TD65 4LÜ PULLUKLA İŞ BAŞINDA ADINDA konuda mevcut izleyebilirsin saygılar

alim1903 link=topic=31204.msg274507#msg274507 date=1273435219' Alıntı:
kardeşim kimsenin traktörünü karalamayı sevmem iddaacı biride değilim yeni td65 aldım 4lü 14 lü pullukla 2nin 3ünde tarlayı sürdüm o kadarda zorlattım 23 gazdan aşağı kesinlikle düşmedim ama yakıtı bana göre iyi bizim mf265 92model 3lü 13lü pullukla dekara 2 litreden fazla yakıyo td65 de 2 litreyi görmedi videosunu ekledim TD65 4LÜ PULLUKLA İŞ BAŞINDA ADINDA konuda mevcut izleyebilirsin saygılar

kardeş karalamadan söz eden mi oldu sen demişssin çekiştirecegim bende dedimki çekiştirmeyin madem merak ediyorsunuz güçünü v.s yukardaki gibi tarlada deneyin dedim.. bunun sonucunu bende merak ediyorum.. kagıt üzerinde denk motorlar..
usta 2nin 3 dedigin 3 takviye mi oluyor..?

td çekebilir erkuntta çekebilir büyük ihtimalle erkunt çeker ama bizim burda yaklaşık 1 ay önce ,
fiat 70 66 çift çeker & erkunt70 Çift çeker fiat erkuntu sürükledi resmen 2 şöförü de tanıyorum şöförlerde denkti 2 side denkti

ceya023 link=topic=31204.msg274581#msg274581 date=1273479753' Alıntı:
kardeş karalamadan söz eden mi oldu sen demişssin çekiştirecegim bende dedimki çekiştirmeyin madem merak ediyorsunuz güçünü v.s yukardaki gibi tarlada deneyin dedim.. bunun sonucunu bende merak ediyorum.. kagıt üzerinde denk motorlar..
td de takviye seri olayı yok,1-2-3 kademe war.mesela erkunta göre 3 L oluyor.

firari11 link=topic=31204.msg274478#msg274478 date=1273431169' Alıntı:
td65 çocuk gibi kalırdı he :D 2010 69 hp :D erkunt eşit ağırlıkta gelsin göreyim.o 68 hp. aşağı yıkarı aynı.ayrıca o nh den daha uzun.nh daha iyi yapışıyor.o zaman görürdük.
ayrıca konu kilitlensin köyde çekişecek erkunt kalmadı.

satmasaydı görürdük.burda herkes kuru gürültü yapamazdı.konu kilitlensin.
Galiba Çekişme Fln olmayacak ;) Gerekli Başkan Konuyu Kilitlesin ;) :)

ceya023 link=topic=31204.msg274581#msg274581 date=1273479753' Alıntı:
yanlış anlama ben sadece niyetimin ne olduğunu söylemek istedim yoksa karalıyosun die de kimse bişey demedi ben sadece motorumdan gayet memnun olduğumu söylemek istedim saygılar....

SLM arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum yorum larınızı okudum bende de TD65SDT 2011model var alalı daha 2ay oldu benden 1hafta sonrada erdem amcamda erkunt nimet 70lüksx aldı arkadaşlar td65sdt 3ton erkunt 4 ton ayriyetten erkuntlarda ikiye ayrılıyor düz şanzıman ve zf denilen tır şanzımanlı olan modeli var zf şanzımanlı olanı daha iyi ama daha ben bir gücünü heniz göremedim ben65 le boş 4 tonluk kasayı seri üçle kaldırıyorum hafif rampada erkun 70 in en iyi modeli ve fulu seri ikiyle kaldıramıyor ama takviyede çok iyi 4lü 12nin altında pulluk kullananını görmedim o mturla çekişecekseniz aynı tonajda çekişmelisin ayriyetten nimet 70 şanzımanı 6 dişli onagöre çekişin derim. arkadaşlar şimdiden bolşans

arkadaşlar ayriyetten şunada açıklık getirelim td65sdt ile erkunt nimet yetmiş aynı beygir gücünde degil nimet 68 gücünde td65sdt ise 65 beygir 69 beygir gücünde olan td65d dt pulas bende newhollandın hemen hemen bütün modellerinin buroşürü var ordan biliyorum özelliklerini o yüzden td65sdt ile nimet 70 aynı güçte degil arkadaşlar isterseniz araştırın derim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...