Maşallah kolay gelsin pulluk incleri ufak mı 14 yada 16 inç kullansaniz nasıl olur
Ethem bey kolay gelsin bizde kapikule sınır köylerinde çiftçilik yapıyoruz yağıştan dolayı daha giremedik yerlere traktörlerinizi çektiğiniz garaj size ne kadara mal oldu? bende böyle birsey yaptıracağım da tahmini ne kadarı bulur böyle bir garaj acaba !
Kolay gelsin,makineler çok şık duruyor.
Ethem bey kolay gelsin bizde kapikule sınır köylerinde çiftçilik yapıyoruz yağıştan dolayı daha giremedik yerlere traktörlerinizi çektiğiniz garaj size ne kadara mal oldu? bende böyle birsey yaptıracağım da tahmini ne kadarı bulur böyle bir garaj acaba !
Kolay gelsin Ethem. Claas yine klasını konuşturmuş. Gvc tarımın 6115 lerde buradaydı. Ama onlar farklı sanki seninkinden...
Kolay gelsin
6115 mc ozellikleri ve fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz
Dedigin gbi claas yine bambaska erkan arkadasm smdi bunlarda bi 16 vites var bi 24 vites bnimki 24 vites olan birde tls var tls bnde yok ekremlerinkinde var fark o sanirim ben birde pazarliga ust ceki ve eksik farlari koydirdum onlar ay sonunda takilacak
Hımm onunkiler dolu duruyor dikkat çekiyorlar ondan dedim bir fark var. TLS farkı ne kadar peki? Birde bunların RC' leri var. Onların ne farkı var acaba?
2000 den aşağı değildir diye düşünüyorum.kolay gelsın bu ekıple yılda kaç dekar yer işliyorsunuz?