Yağlık ayçiçeği ekmeyi düşünüyorum arkadaşlar yer Ankara hangi tohum çeşidini tavsiye edersiniz tamamen kıraca ekeceğim verim ne kadar alabilirim cevaplarsanız sevinirim
Ankaranin yağış miktarı düşüktür.Riskli olabilir.Tunca isimli çeşit kuraklığa toleranslıdır ve verimlidir.Düşünebilirsiniz.Yağlık ayçiçeği ekmeyi düşünüyorum arkadaşlar yer Ankara hangi tohum çeşidini tavsiye edersiniz tamamen kıraca ekeceğim verim ne kadar alabilirim cevaplarsanız sevinirim
Değerli bilgiler için teşekkür ederim mevsimler çok değişti yağlığı ilk defa deneyecem hala kararsızım dekardan 150 kilo alırsam zarar benim içinBölge fazla yağış almıyorsa gubresiz ekin dönüm e 5200 adet tohumu geçmeyin erkenci çeşitlere bakın biraz daha hızlı gelişiyor en kötü ihtimalle 150 kg alırsınız
Evet malesef son zamanlarda mevsimler çok değişti kestirebilmek zor yağışları 200 kilo üzeri verim almam gerek bu işten kar edebilmem için o yüzden kararsız kaldımAnkaranin yağış miktarı düşüktür.Riskli olabilir.Tunca isimli çeşit kuraklığa toleranslıdır ve verimlidir.Düşünebilirsiniz.
bu berim 1000m2 için söylenilen verim ama Ankara Kıraç arazi de o kadar da verim alabileceğinizi düşünmüyorumDeğerli bilgiler için teşekkür ederim mevsimler çok değişti yağlığı ilk defa deneyecem hala kararsızım dekardan 150 kilo alırsam zarar benim için
Dane misir tablası ile biçiliyor, dökülme zayiat olmuyor.Ben öyle bictirdim .bizim biçercilerde tabla olsada bizde ekicez ama yok