VOLVO yarıya kadar çamura batmış

Ynt: VOLVO yarıya kadar çamura batmış

ibrahim59 link=topic=9371.msg112431#msg112431 date=1229600049' Alıntı:
nereye çıkıyo o şartta.kum kuru değil kuru olsa eyvallah.o bu şartta bi ileri bi geri yapsa oturacak daha çok.ben çok gördüm çıkarım burdan diyip makineye batıranı..)))

güzel kardeşim sevgili abim..şimdi bişi desem yanlış anlaşlma olmasında senn yaşın kadar bizim aynı makina ile + üst modeli l220e ile ne anılar ne çamurlardan çıktığımız oldu ynlış anlama sakın ha..tamam güzel eleştirmişsinde ben o makina orayı YARAR hertürlü diyorum ;)

Bence adamın işi bitti evine gitçek onu oraya bıraktı akşam bir yağmur yagdı öyle olmuştur diye düşünüyorum ben

Orası Çukurmuş Adam Orda Çalışırken Sel Gelmiş Su Beraberinde Getirdiği Kumları Oraya Yığmış Sonradan Batmış Olsa Heryeri Kum Olurdu. Baksanıza Kumun Hizasına Kadar Tertemiz :D Ama Çıkarır Adam Kalmaz Orda..

yağmur sonrası selin getirdiği kumların arasında kalmış ve usta bir operatör yardım almadan o makinayı oradan çıkarır fikrimce...

bence orası kum ocagının kum kaynagı olan bir dere yatagı adam akşam iş bitimi dere yatagına parketti gece iyi bir yagmur yagdı dere coştu vee dere yatagı kumla doldu bence.... kendi girmemiştir oraya çünkü lastiklerin üstüne bakın su akıp gitmiş parlak ....

ibrahim59 link=topic=9371.msg112431#msg112431 date=1229600049' Alıntı:
nereye çıkıyo o şartta.kum kuru değil kuru olsa eyvallah.o bu şartta bi ileri bi geri yapsa oturacak daha çok.ben çok gördüm çıkarım burdan diyip makineye batıranı..)))
örnek olarak ben :D