Vites sertliği

2021 110 luk lar nasıl abi eskilerine göre sen TD konusunda sen bayağı aktifsin . Benim için yeterli olurmu
110 luk hic kullanmadım ama 75 90 100 baya kullandım 100lük 4 tane var bizim orda 2016 modeli hic sıkıntı yasayan duymadım ve bölgenin en büyük ciftcileri yılda 1000 saat fazlası calışıyor traktorlar benim TDs3eisinde en fazla hoşuma gideni 90lık nasip olursa

Bizde de 65 56 var 2016 model özellikle 1. Vites baya zor geçiyor bazen de kolay geçiyor anlam veremiyorum 2. Vites te arada bir zorluyor

Vites dişlisi senkromeci aşınma yapmış diyenler var da traktör daha 1800 saatte

Selamün aleyküm

Yeni konu açmaktansa, buradan yazayım dedim. New Holland td serisinde 75, 90 beygirde hangi yıl üretim olanlarda vites sertliği var? Köyde 2019 model td 90 var, vitesi acayip sert. vites kırılacak diye insan çekiniyor, o derece sert

Bluemaster serisine oldum olası icim ısınmadı hiç herkez şikayetçi buralarda inşallah hayırlısı olur bende 75 ararken bi anda 100 lük aldık
Aynen bende td serisini (New Holland yerli serisini) hiç beğenmiyorum, ancak ve maalesef ki piyasası var, yedek parça, servis sorunu yok ve alış maliyeti bi tık uygun...

Bende az önce Mf 5430 ilanlarına bakıyordum 😂 ancak fiyatları hiç uygun değil, neredeyse 2 td 90 parası 🤣 zaten biz ancak bakarız 😅