: : VARİO TRANSMİSYONUN ÖNEMİ
ARKADAŞIM
FENDT patentli [size=14pt]VARIO SÜREKLİ DEĞİŞKEN ŞANZIMAN SİSTEMİNİN [/size] arıza yapma oranı [size=18pt]10000 de 1[/size] bunu şimdilik bil kafi motor mekanik ve mekatronik teki başarısı ise dünyada belgelenmiş bir marka
Yedek parça hakkında oldukça iyimser şeyler duyuyoruz ki sitemizde birebir cevap bulabileceğin değerli dostlarımız var
Son olarak yağ değişimi vs basit olayları kafana takma derim zaten bir FENDT sahibi olduğunda alabileceğin yardım sınırsız cahil kafamla ancak bunları yazabiliyorum çok daha fazla bilgi isterim dersen burada kal derim.
oziiron link=topic=1298.msg21908#msg21908 date=1206832470' Alıntı:fend traktörü dünyanın bir numarası buna diyeçek hiç birşeyyokm adamlar zamanında istege baglı özel üretim trkatörler üretiyordu
şuanda dış çevreye açılıyorlar ve başarılıllılar ama
sadece sormak istedigim
bu motorlarda ileri derecede teknolojinin nimetleri kullanılmış
eger bu motor herhangi birşekilde arıza yaptıgı zaman kim yapıcak bunu
bence acayip birşekilde usta secer ve birde
bu traktörler türkiyeye yayıldıgını farzedin
normal bir tamirci olan kişiler bu motorun yagını dahi degiştiremezler
bu yönüde var ha yanlış anlaşılmasın
ben motoru kötülemiyorum bence dünyada tek motor ama bunlarda var sonuçta
birde bunların parçaları nekadardır kimbilir yani türkiyede bu motoru parmakla gösteriçek kadar kişiler alabilir
ARKADAŞIM
FENDT patentli [size=14pt]VARIO SÜREKLİ DEĞİŞKEN ŞANZIMAN SİSTEMİNİN [/size] arıza yapma oranı [size=18pt]10000 de 1[/size] bunu şimdilik bil kafi motor mekanik ve mekatronik teki başarısı ise dünyada belgelenmiş bir marka
Yedek parça hakkında oldukça iyimser şeyler duyuyoruz ki sitemizde birebir cevap bulabileceğin değerli dostlarımız var
Son olarak yağ değişimi vs basit olayları kafana takma derim zaten bir FENDT sahibi olduğunda alabileceğin yardım sınırsız cahil kafamla ancak bunları yazabiliyorum çok daha fazla bilgi isterim dersen burada kal derim.