Ynt: VALTRA
hkn92 şeklindeki rumuzundan anladığım kadarıyla ismin hakan olan arkadaşım . sercaneker01 isimli arkdaşın seni kızdıran yorumunu okudum tekrar da o kullandığın küfrü gerektiren bir şey dememiş sana ( aslında hiç bir durum küfür etmeyi gerektirmez aslında eğerki medeni bir insansan eğer) . o sana sadece bende de var şöyle böyle yaptım diyeceğine yükle bakalım demiş ki haklı gibi .. bufer(woofer) konusuna gelincede gayet olması gereken şekilde düzeltmiş yanlışını...
o yazdığın ve küfür ettiğin yorumu kendin silmelisin bence... nedir bu sinir ... sana bir tavsiyede de bulunuyum bir arkadaş olarak insanlara bu şekilde davranırsan hep haksız duruma düşersin ve hayat boyu zorluklar yaşarsın ... hkn92 arkadaşım küfr ettiğin o insana böyle tüm üyelere açık bir ortamdada yani kalabalığın içinde küfrt etmen senin özgüveni zayıf bir insan olduğunuda gösterir.. yazarsın özel mesajı bir sıkıntın varsa ki orada bile sana küfr etme hakkı yoktur... burada kimse senin çirkin sözlerini okumak zorunda değil arkadaşım ... umarım sercaneker01 arkadaş bu yazıları gördüğünde büyütmez ve alttan alır ve bu olay kapanır.. unutmaki küfr etmek ve kavga çıkarmak kolaydır.. bir şeyi ispat etmek istiyorsan insana yakışır bir şekilde derdini anlatmalısın ki buda zordur... yapamıyorsanda etrafı rahatsız etmeyeceksin .. inşallah söylediklerimi yanlış anlayıp ki potansiyelin var buna banada aynı tabirlerden bir tanesini kullanırsan ve devam edersen bu tavrına emin ol ben sana aynı şeyi yapmam .. yine uyarırım bu şekilde buda aklının bir köşesinde bulunsun ... sercan eker arkadaşım benim yazdıklarımı okursan eğer sanada diyorumki bir efendi gibi hkn92 arkadaşı sende uyar ve yaptığının kötü birşey olduğunu söyle ona... iki kez söylenirse daha anlaşılır olur sanırım ki algılama konusunda sıkıntıları var gibi kendisinin ... bu konuşmaya sebebiyet veren fotoğraflara gelincede o fotoğaflar orjinal gece çekimleri yani modifiye değil onlar .... tanıtım çekimi ... bu nedenle alakasız şekilde bende yaptım teyp taktım efendım led taktım buda marifet değil arkadaşım ... traktöre woofer takılmaz.. yani eğer boş boş oyuncak diye traktör taşımıyorsan takılmaz... tekrar konunun kapatılması ve hkn92 arkadaşın özürdilemesi ve sercaneker01 arkadaşın da alttan alması dileği ile...