VALTRA A75 tohum ekimi

Ynt: VALTRA A75 tohum ekimi

Sağol okay abi,güzel fotoğraflar olmuş.Kısmetse bayramda da biz ekeceğiz.Geçmiş olsun.Biz eletmeye götürdüğümüzde kendileri torvalıyor,ondan torba usulü daha kolay oluyo bizim için.

ozan_06 link=topic=7501.msg78725#msg78725 date=1222361074' Alıntı:
Okaycığım geçmiş olsun, bizden önce bitirdin ekilişi...Fotolar tabiki mükemmel, yoruma bile açık değil...Bu arada gübre kısmı boş görünüyor...Öyle mi?

sorma ab, evet gübre kısımı boş tu bu sene... ama ekmek kolay oluyor gübresiz.. mibzerler çabuk doluyor... :)

atilla link=topic=7501.msg78660#msg78660 date=1222350450' Alıntı:
mükemmel fotolar ...doğa rengiyle ile traktör renginin adabtasyonu diyebiliriz...elinize sağlık kardeşim...

abi alakan ve güzel yorumun için teşekkür ederim ...

1.,2.,3.,6.,7., fotoğrafları ben çektim yaw. Okay üstüne konmuş fotoğraflarımın. Kendi çekemez zaten resimlerde kendisi var. Ben çektiğim için kaliteli onlar zaten. :)))))

okay bey ellerine sağlık size ikisorum olacak birincisi A 75 etaktığınız mibzer kaç tabak ikinçisi mibzerin arkasına sürgü takmamanızın sebebi... bizim buralarda takarlarda.

rençberçiftci link=topic=7501.msg107573#msg107573 date=1229012478' Alıntı:
okay bey ellerine sağlık size ikisorum olacak birincisi A 75 etaktığınız mibzer kaç tabak ikinçisi mibzerin arkasına sürgü takmamanızın sebebi... bizim buralarda takarlarda.

teşekkür ediyorum .. mibzer 22 tabak ... toprağımız yazın ve baharda fazla yağış olmadığından zaten kül gibi oluyor .. o nedenle sürgü takmaya gerek kalmıyor.. bazen ektikten sonra gerekli tarlalara merdane yada silindir çekiyoruz tabiki ...

okaycımm ben bu fotolarıda yeni gördüm emeğine sağlı:D.. çok güzel olmuşş sen de resimleri güsel yapmışsınn, sen de ayrı bi güzel çıkmışsın

Güzel paylaşım Okay Abi Emeğine sağlık. Dergiye kapak göndermeyi felan düşündün mü hiç?.!