VALTRA A75 ---- biliyorsunuz kangaldan---- kabin içinden herg performansı...

Ynt: VALTRA A75 ---- biliyorsunuz kangaldan---- kabin içinden herg performansı...

nailyetek link=topic=4347.msg240046#msg240046 date=1262898838' Alıntı:
İsmail az daha gayret senin askerlik 2010 Kasıma kalırsa Ağır Abinin rekorunu elinden alabilirsin..:D Liderliğe en yakın kişi sensin..:D Gayret
:D ağır abinin rekoru deforme edicez :D desteklerinizle :D benim askerlik kasıma kalırsa ağır abi alsın ceketi bu sitede son yorumunu yapsın :D
siz büyüklerimizin yanında liderlik bize yakışmaz....

Ynt: VALTRA A75 ---- biliyorsunuz kangaldan---- kabin içinden herg performansı...

ismail sen takılma bu çeteye ..... VALTRA metdanda ..... burasıda er meydanı ..... ben teknik video çektim .... üzerime geldiler .. işimibitirdiler ..... gel sende benim davulumun kçük çıbığı ol ismail ....

okkangal link=topic=4347.msg240065#msg240065 date=1262902732' Alıntı:
ismail sen takılma bu çeteye ..... VALTRA metdanda ..... burasıda er meydanı ..... ben teknik video çektim .... üzerime geldiler .. işimibitirdiler ..... gel sende benim davulumun kçük çıbığı ol ismail ....
sende dogruyu bulacan ama inş iş işten geçmez :D

;D zuha-*-s zuha-*-s güçç*-* bizde artık.. Yaşasın Kırmızı Tutkunları..

muhtarlar çetesi üzerime saldırdı ... mustafa gelsin ..... kırsın kalemimi ....

okkangal link=topic=4347.msg240069#msg240069 date=1262903117' Alıntı:
muhtarlar çetesi üzerime saldırdı ... mustafa gelsin ..... kırsın kalemimi ....
biz gerceklerı gun yuzune cıkarmaya ugrasıyoruz mıllt dogruyu yanlısı anlamalı dogru bırdır yanlıssa sonsuz :D

ağır abi link=topic=4347.msg240070#msg240070 date=1262903252' Alıntı:
biz gerceklerı gun yuzune cıkarmaya ugrasıyoruz mıllt dogruyu yanlısı anlamalı dogru bırdır yanlıssa sonsuz :D

işte video işte video işte doğru hasan ... seni ben muhtar seçtirdim bu siteye ..... tetikçi muhtar .. arkamdan vurdun beni ....

okkangal link=topic=4347.msg240071#msg240071 date=1262903423' Alıntı:
işte video işte video işte doğru hasan ... seni ben muhtar seçtirdim bu siteye ..... tetikçi muhtar .. arkamdan vurdun beni ....
sahıbını ısırmayan it makbul sayılmazmış :D

hasan yine o eski atasözleri ile aramızda ....

okkangal link=topic=4347.msg240075#msg240075 date=1262903812' Alıntı:
hasan yine o eski atasözleri ile aramızda ....

ben bır yere gıtmedım sadece gruptan dışlandım ahada burdan seslenıyorun one mınute

ağır abi link=topic=4347.msg240076#msg240076 date=1262903907' Alıntı:
ben bır yere gıtmedım sadece gruptan dışlandım ahada burdan seslenıyorun one mınute

seni dışlayan sürünsün hasan ..... ama birde MF olmasa süper insansında .. tabi herkesin bir kötü yanı olur .. artık ne yapalım ... ama Sarı Tutku istemedi ... ondan çamur atıyon dimi ....

okkangal link=topic=4347.msg240079#msg240079 date=1262904091' Alıntı:
seni dışlayan sürünsün hasan ..... ama birde MF olmasa süper insansında .. tabi herkesin bir kötü yanı olur .. artık ne yapalım ... ama Sarı Tutku istemedi ... ondan çamur atıyon dimi ....

bende aynı sözleri sana dıyorum hatasız kul olmaz sen hatayı sarı tutkuyu alarak yaptın oysa ne guzelde gelıncıkler vardı gıtıtın kıza tav oldun

okkangal link=topic=4347.msg240079#msg240079 date=1262904091' Alıntı:
Sitedeki tek meslektaşımsın sen benim Hasan.. Merak etme bir gün herkes doğruyu bulacak..

nailyetek link=topic=4347.msg240082#msg240082 date=1262904662' Alıntı:
Sitedeki tek meslektaşımsın sen benim Hasan.. Merak etme bir gün herkes doğruyu bulacak..

aynı fikirdeyim ....

okkangal link=topic=4347.msg240083#msg240083 date=1262904751' Alıntı:
aynı fikirdeyim ....
Biz meslektaşımla beraber onca mesayi harcadık, sizin Sarı tutkunuzun doğduğu yere gittik.. Siz bizim için neyaptınız teknik arkadaşım..:D

nailyetek link=topic=4347.msg240086#msg240086 date=1262904874' Alıntı:
Biz meslektaşımla beraber onca mesayi harcadık, sizin Sarı tutkunuzun doğduğu yere gittik.. Siz bizim için neyaptınız teknik arkadaşım..:D
[/quote

tek kişiye hepiniz birden yüklendiniz .. mustafa gelsin atsın beni siteden ... ama video yukarda onuda kaldıramazsıınz .. gerçekler var o videoda ....

incesu85 link=topic=4347.msg239974#msg239974 date=1262891044' Alıntı:
turuncuya çalıyor ama standart sarı olarak geçiyor
Yalnız kaldığınızı sanıyosanız turuncularda sizin çetenin üyelerimiş; Okkangal arkadaşımz.. Yazın savunmanızı..:D

nailyetek link=topic=4347.msg240094#msg240094 date=1262905514' Alıntı:
Yalnız kaldığınızı sanıyosanız turuncularda sizin çetenin üyelerimiş; Okkangal arkadaşımz.. Yazın savunmanızı..:D
abilerim kırmızı diyorsunuz ama o kırmızı valtradan güç alır hale geldi valtrayla özdeşleşen sisu dizelini bir çok mf kullanır hale geldi yakında fendtte sisudan beslenecek gibi nitekim yavaş yavaş başladılar. şimdi diyeceksiniz ağconun bir şirketi evet ama iyi bir firma olmasa almazdı diye düşünüyorum. agır abinin avatarındaki mf bile sisu kullanıyor. şimdiden sonra siz ne kadar mf savunursanız o kadar valtracısınız.
birde bizim rengimiz türkiyede ağırlıklı olarak sarı ama standartlarımızda kırmızımızda var yeşilimizde var sarımızda var mavimizde var grimizde var bizde renk tutkusu yok kalite tutkusu var.

bir de çete falan olmuyor abi! suç örgütü gibi anlam çıkıyor. suçumuz tarların altını üstüne getirmemizden kaynaklı şekil a1 de gözüktüğü gibi bir durumsa ha o zaman olabilir. ama yinede valtracılara göre basit bir tabir olarak kalıyor daha organize bir isim verelim........