Aynı pohun lacivertiyahudi değil yanlış bilgilendirme yapmayalım. Siyonist (mason) uşağı
Aynı pohun lacivertiyahudi değil yanlış bilgilendirme yapmayalım. Siyonist (mason) uşağı
Yahudi dediğiniz adamlar bu ülke ekonomisinin saçaklarıdırSabancı Koç gibi yahudilerin parmağı vardır bu işte, ihlas holdingi de yurtdışındaki ortaklarını örgütleyerek, kombassani da yeşil sermaye diyerek bitirdi şerefsizler
Yahudi dediğiniz adamlar bu ülke ekonomisinin saçaklarıdır
Uzel koç un sabancının sadece bir üretim bandına tekabül eder uzel , adamlara rakip bile olamaz
Uzel masseyi dışarıdan getirirken koç fiat ı Türk fiat olarak piyasaya sürüyordu
Uzel bitiren kendi aralarındaki mal mülk kavgasıdır
Kimseye cart curt laf söyleyip forumu germeyin
Kardeş benim forumu gerdigim falan yok herkes burada fikrini söyler kabul etmezsen beğenmesin olur biter koçun yahudi olduğunu bilmeyen mi var, ayrıca rakip olamaz demişsin çok doğru zaten kendilerine rakip olacak biri sivrildi mi bu şekilde kafasını koparıyorlar ayrıca uslubumuza da dikkat edersek kimse kimseyi kırmamış olur birbirimize sanal kabadayılık yapmayalım saygılarYahudi dediğiniz adamlar bu ülke ekonomisinin saçaklarıdır
Uzel koç un sabancının sadece bir üretim bandına tekabül eder uzel , adamlara rakip bile olamaz
Uzel masseyi dışarıdan getirirken koç fiat ı Türk fiat olarak piyasaya sürüyordu
Uzel bitiren kendi aralarındaki mal mülk kavgasıdır
Kimseye cart curt laf söyleyip forumu germeyin
Yooo komplocu değilim bazı gerçekleri göz ardı etmemek lazım biz komplocu olarak bakıyoruz ama bizim ülkemize karşı hep bir komplo var zatenHee şimdi anladım, siz komplo teoricilerdensiniz. Hani şu her şey abd şucu diyenlerden. Tamam haklısınız herkes siyonist yahudi [emoji16]
Ben kimseye sanal kabadayılık yapmıyorum bu ülkeye yıllarını vermişKardeş benim forumu gerdigim falan yok herkes burada fikrini söyler kabul etmezsen beğenmesin olur biter koçun yahudi olduğunu bilmeyen mi var, ayrıca rakip olamaz demişsin çok doğru zaten kendilerine rakip olacak biri sivrildi mi bu şekilde kafasını koparıyorlar ayrıca uslubumuza da dikkat edersek kimse kimseyi kırmamış olur birbirimize sanal kabadayılık yapmayalım saygılar
Haaa sende şu at gözlü takıpta burnunun ucunu göremeyenlerdensin galiba, kusura bakma ya beniz jeton kareli geç düşüyor biraz yeni anlayabildim.Hee şimdi anladım, siz komplo teoricilerdensiniz. Hani şu her şey abd şucu diyenlerden. Tamam haklısınız herkes siyonist yahudi [emoji16]
Bu ulkede bahsedilen gruplar yuzbinlerce isci muhendisimize ekmek kapisi acti.Ferguson cakmalari Uzeli devralip tek markayla piyasaya ciksalar idi daha kaliteli traktorumuz olurdu.Gemiyi batirmak isteyen kaptansa gerisi bahane suclu aranmasin tek sebep uzelin kendisidir.Ben kimseye sanal kabadayılık yapmıyorum bu ülkeye yıllarını vermiş
Yatırımını ülkeye yapmış birçok markayı ülkesine kazandırmış şirketlere yahudi Siyonist vb. sıfatlar benim canımı sıkıyor haksızlığa tahammül edemiyorum
Kulaktan dolma bilgiler bunlar ispatlayın desem internet ten bir yazı bulup falanca kişinin yazdığını delil olarak göstereceksiniz
Sakıp sabancının hayata küsmemesini hep taktir etmişimdir çocukları engelli olmasına rağmen yine de pes etmedi
Kökeni yahudi ermeni yunan ingiliz vs ne olur olsun
Mevlana ne demiş ne olursan ol yine gel
Iftiranın hükmü çok büyüktür gün gelir sana döner
Koç Holding her rakibin kafasını koparsa şu an piyasada olan hattat tümosan erkunt başak gibi firmalar tutanabilir miydi daha sayamadığımız birçok yeni marka çıktı piyasaya
Haaa sende şu at gözlü takıpta burnunun ucunu göremeyenlerdensin galiba, kusura bakma ya beniz jeton kareli geç düşüyor biraz yeni anlayabildim.