Uzak durulması gereken bir MASSEY FERGUSON

Ynt: Uzak durulması gereken bir MASSEY FERGUSON

Helal Olsun Aslanıma :D Lastiğin havası az diyen arkadaşlar; Masseyin ön lastikler nerdeyse havada gidiyor tüm yük arkaya binmiş

lastik basınclarını kontrol etmek lazım :)) yoksa bu kocagolanlar böle pest etmez kolay..

hiç bısey anlamıyosanız traktorlerın durusuna bakın baska bısey demıyorum traktor gücünü cekıstırmeyle deıl ekıpmanla yapın oyle karsılastırın

Tokmakcı link=topic=48213.msg466350#msg466350 date=1320945841' Alıntı:
:D yakışır koçuma benim

:D ;D Nh asılsa asıldı gitti dersini mf asıldı teker havası az su var belki de nerden biliyonuz su olduğu nu belki de hava az :D
abicim bizim burda şöyle bi laf vardır osuraklı g.te çavdar ekmeği bahane diye o misal yani

hehheh çok güldüm burda yok havası az yok su dolu hocam Siz herhalde diğer ülkedeki kendinizi benzetiyosunuz tekerın içine su doldurmayı Türk den başka kim düşünür allahaşıkı ayrıca sanırım resmi gibi bir çekişme arkadaki seslere bakarsak