Laf cambazları var bu tarım, hayvancılık ile uğraşan yaşını doldurmuş her bi kardeşiniz gibi bende bu sektörü geliştirmeye karar verdim zaten yapıyoruz verimi nasıl artırabilirim cabasına girdim e tabi sosyal medyada sıkca karşıma tarım ile ilgili videolar çıktı bi çoğunu izledim çoğu ezbere konuşuyor yok 300 kg lık hayvana kaliteli sperma kullanırsan verim artarmış falan filan arkadaşlar yok böyle bişey 600 kg lık inek ile 300 kg lik ineğin buzağsı bir olmaz 300 kg lık ineğin buzağsı keçi gibi olur bir diğeri otu ekersen şu kadar verim alırsın vs tarzında konuşuyolar anlayacağnız gözüme perde indi dediklerini uygulamaya giriştim az daha elimizdeki hayvandan oluyoduk para pul yetişmez onlara uyarsanız babam çok dedi dinlemedim neyseki herhangi bi zarara uğramadan hayvanları elden sağlam bi şekilde çıkarttık dişi mal işine son verdik
Her neyse bu laf cambazları sizi öyle bi büyüler ki nasıl sömürüldüğünüzü anlamassınız bu sene ekinleri soğuk vurdu yarısı yok aramışlar sürüp yeniden arpa ekeceğiz diye adam hulvik vulvik bilmem ne asit önermiş neyseki ben yanında yoktum bu düzine söverdim Yılmaz abi varmış bu forumda bir zaman epey faydalı konular açmış özellikle hayvan gübresini çok önermiş fakat bu dediğimiz laf cambazları web sitesinde hayvan gübresini karalamışlar neymiş fulvik asit atacakmışsın daha bir çok şeyler var bi ahır yapıyolar bu laf cambazları anasını satayım heryer beton ben bizzat tecrübe ettim altı toprak olunca hayvanların yatış şeklide bi farklı oluyor e bunlar altına muşamba seriyor yatakmış adı hayvan rahatca yatamıyor bide gelmişler bi düzine faydalarını anlatıyolar yurt dışındaki ahırlara bakıyorum tamam yine durak sistemli yatak mevcut ama yatak kumdan oluşuyor
Daha aklıma gelirse yazarım uymayın bu cambazlara büyüğünüzü dinleyin
Her neyse bu laf cambazları sizi öyle bi büyüler ki nasıl sömürüldüğünüzü anlamassınız bu sene ekinleri soğuk vurdu yarısı yok aramışlar sürüp yeniden arpa ekeceğiz diye adam hulvik vulvik bilmem ne asit önermiş neyseki ben yanında yoktum bu düzine söverdim Yılmaz abi varmış bu forumda bir zaman epey faydalı konular açmış özellikle hayvan gübresini çok önermiş fakat bu dediğimiz laf cambazları web sitesinde hayvan gübresini karalamışlar neymiş fulvik asit atacakmışsın daha bir çok şeyler var bi ahır yapıyolar bu laf cambazları anasını satayım heryer beton ben bizzat tecrübe ettim altı toprak olunca hayvanların yatış şeklide bi farklı oluyor e bunlar altına muşamba seriyor yatakmış adı hayvan rahatca yatamıyor bide gelmişler bi düzine faydalarını anlatıyolar yurt dışındaki ahırlara bakıyorum tamam yine durak sistemli yatak mevcut ama yatak kumdan oluşuyor
Daha aklıma gelirse yazarım uymayın bu cambazlara büyüğünüzü dinleyin