Vatan aşkı ,aşırı milliyetçiliğiyleSakin;
Vatan aşkı ,aşırı milliyetçiliğiyleSakin;
Vatan aşkı ,aşırı milliyetçiliğiyle
Yadigar Leyland traktörü, hesabı kitabını bilemsi ile,saygılar cemal AbiNezaketi ile.
Çok çalışkan, hiç boş durduğunu görmedim.Kocaman karpuzu ile [emoji3][emoji3]
Bilgisini herkesle paylaşan yardım isteyenlere elini uzatan değerli abimizÇok çalışkan, hiç boş durduğunu görmedim.
Büyüğünü küçüğünü bilen, bilgisini paylaşan vatansever genç arkadaşım.Bilgisini herkesle paylaşan yardım isteyenlere elini uzatan değerli abimiz
Efendiliği ile büyük bi abimizÇok çalışkan, hiç boş durduğunu görmedim.
Her zaman doğruları konuşan bilgili, kendini tarıma adamis değerli fuat abimBüyüğünü küçüğünü bilen, bilgisini paylaşan vatansever genç arkadaşım.
Aslında forumda herkes birbirinden değerli , baxı konularda anlaşamıyor olmamız , gayet normal, konu güzel ,insanların öne çıkan özellikleri birazda olsa kişiliklerini ortaya çıkarıyor, herkese hayırlı geceler dilerim.
Td65 i ve meşe kömürü ile tanirim ismail abimiHaydi trakkuluo
Ailesi devam ettirin bu konuyu bir birimizi daha iyi taniyalim
İnsanları ve toprağı seven,yurdu ve kendi için katma değer üreten saygı değer üstadımız.Nezaketi ile.
İnsanları ve toprağı seven,yurdu ve kendi için katma değer üreten saygı değer üstadımız.
Sahi aklıma geldi,efsane; Leyland duruyormu?
Vizyona sakip fikirleri , araştırması , yazdıklarının içerik kalitesi ve erkuntu : )Allah razı olsun,iltifatlarınız için.Öğreniyoruz,bildiğimiz bir şeyler varsa paylaşıyoruz.Hem kendimize hem dolaylı olarak ülkemize faydamız olursa ne mutlu bize.Leyland duruyor,20 gün önce marşına bastım, tek marşta ama 6-7. saniyede çalıştı,yine aslan gibi kükredi,ben de bir turlayıp yerine koydum.İşleri Erkunt'a yıktığı için rahat artık.Erkunt'u onun sayesinde aldım,hakkı ödenmez.
640 ı ile tanırım akif kardeşimiVizyona sakip fikirleri , araştırması , yazdıklarının içerik kalitesi ve erkuntu : )
640 ı ile tanırım akif kardeşimi
Teşekkür ederim nezaman istersen tanışır muhabbet ederiz [emoji846]Paylaşımlarında hak,adalet ve dürüst biri oldugunu kavradığım bir usta dır muhabbettimiz olmadı ama iyi insan
Teşekkür ederim nezaman istersen tanışır muhabbet ederiz [emoji846]