Üstteki Üye Neyi İle Meshur Bu Forumda

Ynt: Üstteki Üye Neyi İle Meshur Bu Forumda

marksman link=topic=7914.msg84714#msg84714 date=1223927224' Alıntı:
Buldukluyu ilk olarak Komedi-Mizah bölümünde yaptığı paylaşımlarla tanıdım.Şimdi de gece paylaşımları :)Deniz abiyi de Ls yamalarıyla.
uzun bı aradan sonra sıteye gerı donmesınden

kangalli_84 link=topic=7914.msg83948#msg83948 date=1223743753' Alıntı:
Massey Ferguson hastası oluşuyla :)
sağolasın goçum güzel bi yorum yapmışsın hakkımda çok cömertimdir :8 elimden gelse 1 değil 10 rep verirdim sana ama neyse şimdilik bitaneyle idare et artık.. ok-*-s
gelelim ağır abiyeee aly-*-s adı üzerinde ağır abi , delikanlı, yiğit ,mert forumda itibarı olan bi şahsiyet(repe gerek yok ağır abi aman ha aramızda hallederiz ;) sen kafanı yorma)zaman zaman değil her zaman forumu neşelendiren bizleri güldüren oyn-*-saw paylaşım ve bilgileriyle yakından tanıdğımız bir karakter...gurur duyuyoruz aramızda bulunduğundan bıy-*s..

foruma kadar uzamışya bakarmısınız şaşrı-*-* meşhurmu oldum rezilmi oldum bilmiyorum :D sağol kardeşim eyw..seni anlatmama gerek varmı ya biliyosun şimdi anlatıcam satırlar sayfalar sürecek uğraşmayalım bizi biliyolar anlatılmayız aldatılmayız yaşanırız ;)

KoR@Y link=topic=7914.msg84727#msg84727 date=1223928252' Alıntı:
sağolasın goçum güzel bi yorum yapmışsın hakkımda çok cömertimdir :8 elimden gelse 1 değil 10 rep verirdim sana ama neyse şimdilik bitaneyle idare et artık.. ok-*-s
gelelim ağır abiyeee aly-*-s adı üzerinde ağır abi , delikanlı, yiğit ,mert forumda itibarı olan bi şahsiyet(repe gerek yok ağır abi aman ha aramızda hallederiz ;) sen kafanı yorma)zaman zaman değil her zaman forumu neşelendiren bizleri güldüren oyn-*-saw paylaşım ve bilgileriyle yakından tanıdğımız bir karakter...gurur duyuyoruz aramızda bulunduğundan bıy-*s..
koray agzından bal damlamıs sogolvarol

kral39 link=topic=7914.msg84750#msg84750 date=1223931137' Alıntı:
mf konusunda detaylı anlatımı ve insanları tatmin edişi.... :D :D :D
Blow-off konusundaki doğru bilgisi.Sadece blow-off ta değil birçok konuda verdiği bilgi veren anlatımlar.