Yasaklanan sülfatin yerini alabilecek bi gübre arıyorum. Sulfat kadar etkili. Önerileriniz nelerdir?
Sülfat yasaklanmadi bildiğim kadarıyla nitrat yasaklandı. Yedemin depolarinda kalan nitratlar satılıyor diye biliyorumYasaklanan sülfatin yerini alabilecek bi gübre arıyorum. Sulfat kadar etkili. Önerileriniz nelerdir?
Doğrudur karıştırmışımdır.kusura bakmayinSülfat yasaklanmadi bildiğim kadarıyla nitrat yasaklandı. Yedemin depolarinda kalan nitratlar satılıyor diye biliyorum
Yagmura yakın at. 1 gun kala falan.Selamun aleykum abiler arkadaslar biz subatin 8 de 10 kg ure attik simdi aradan kac gun gecmesi lazim ben bu hafta sonu yagmur geliyor diye atmayi dusunuyorum 10-12 kg seker gubresi atmayi dusunuyorum sizce aradaki zaman dilimi icin uygunmu yoksa daha erkenmi
Cuma gununden atalim o zaman tesekkur ederimYagmura yakın at. 1 gun kala falan.
Tarlalar camurlu nasi atilacak bende atmak istiyorum amaCuma gununden atalim o zaman tesekkur ederim
TesekkurlerIki gübre arası 35 gün en ideali çünkü ürenin eriyip etkili hale gelmesi ve bitkinin onu alması için 35 gün olmalı 35 günden sonra ikinci gübre atılırsa daha uygun olur kanisindayim
Bizim burda camur yok yagiyor lodos esiyor topragin yuzu kuru cok fazlada yagis yokTarlalar camurlu nasi atilacak bende atmak istiyorum ama
Bende subatin 7 sinde 12 kg ure attim keske 25 martta 2. Gubreyi atsaymisim diye dusunuyorum tarlalrin cekip tarlaya girmemiz bayabi zaman alir ve acaba 10 gun sonra falan yagis denkgetirebilecek miyizBizim burda camur yok yagiyor lodos esiyor topragin yuzu kuru cok fazlada yagis yok
Nasip ALLAH bilir. 25 subattami atsaydiniz galiba oyle demek istedinizBende subatin 7 sinde 12 kg ure attim keske 25 martta 2. Gubreyi atsaymisim diye dusunuyorum tarlalrin cekip tarlaya girmemiz bayabi zaman alir ve acaba 10 gun sonra falan yagis denkgetirebilecek miyiz
Evet 25 subat pazar yagmaya basladi galibaNasip ALLAH bilir. 25 subattami atsaydiniz galiba oyle demek istediniz