arkadaşlar uzelin kapanmasından sonra uzelin ürettiği modellerin tıpkısını veya cok benzerini üreten markalar var. peki bu markalar üretim kalıplarını nereden aldılar. tıpatıp aynısını üretmek için nereden kalıp alıyorlar???
Ben yillardir MF kullanirim kardesim..Hic bir zaman beni yari yolda birakmadi ..cok iddealastik malzelerde arkadaslarla beni utandirmadi hic..masallah cok saglam makinalar..cok cesitli traktor kullandim MF nin tadi baska benim icin..Dusunun uzelin 80 lerde yaptigi markalar taklit ediliyor hala..ne spoll valf var ne hidrolik direksiyon kisacasi ne de kalite..88-90 model 265 ve 285 ler seri bi ile çift sürerdi o traktörler
Ben yillardir MF kullanirim kardesim..Hic bir zaman beni yari yolda birakmadi ..cok iddealastik malzelerde arkadaslarla beni utandirmadi hic..masallah cok saglam makinalar..cok cesitli traktor kullandim MF nin tadi baska benim icin..Dusunun uzelin 80 lerde yaptigi markalar taklit ediliyor hala..ne spoll valf var ne hidrolik direksiyon kisacasi ne de kalite..
Agır devirli onlar ondan çiftte çok iyidir yolda yavaş gider88-90 model 265 ve 285 ler seri bi ile çift sürerdi o traktörler
Bozok traktörde 255 ve 260 larda buçuklu şanzıman seçeneği mevcuttürkiye de masseyi massey yapan uzel di kim ne derse desin istedikleri kadar uğraşsalarda onu taklit edemiyorlar. buçuklu şanzımanı hangi marka ikame edebildi. 260 gold ları hatırlatırım arkadaşlar. ben new holland kullanıcısıyım ama uzel masseyi de çok severim.
Bozok traktörde 255 ve 260 larda buçuklu şanzıman seçeneği mevcut
Uzelin şanzıman ustası yapıyor birebir aynısıaynı değildir tahminim ama bilmiyorum tam olarak
Ben de MF kaportalı traktör yapacağım deme sakın birader oldukça sayı fazla aklımızda tutamıyoruz. Boşver nerden aldıklarını.
Ben kalıp motor falan almadan yaptım
Linke tıkla bak.
[url]http://www.trakkulup.net/showthread.php/80330-isime-ozel-traktor-uretilecek-artik[/URL]
yok ne üretmesi sadece merak ettiğim için sordum