üretim hattı hakkında

arkadaşlar uzelin kapanmasından sonra uzelin ürettiği modellerin tıpkısını veya cok benzerini üreten markalar var. peki bu markalar üretim kalıplarını nereden aldılar. tıpatıp aynısını üretmek için nereden kalıp alıyorlar???

Kusura bakmayin Ekip Traktoru unutmusum☺
f2dab0a496055a706289296204887e6f.jpg

türkiye de masseyi massey yapan uzel di kim ne derse desin istedikleri kadar uğraşsalarda onu taklit edemiyorlar. buçuklu şanzımanı hangi marka ikame edebildi. 260 gold ları hatırlatırım arkadaşlar. ben new holland kullanıcısıyım ama uzel masseyi de çok severim.

88-90 model 265 ve 285 ler seri bi ile çift sürerdi o traktörler
Ben yillardir MF kullanirim kardesim..Hic bir zaman beni yari yolda birakmadi ..cok iddealastik malzelerde arkadaslarla beni utandirmadi hic..masallah cok saglam makinalar..cok cesitli traktor kullandim MF nin tadi baska benim icin..Dusunun uzelin 80 lerde yaptigi markalar taklit ediliyor hala..ne spoll valf var ne hidrolik direksiyon kisacasi ne de kalite..

Bir alman iş adamı bütün Almanya ya mal olmuş bir markayı içini boşaltıp çöpe çıkarsa Alman devleti buna izin verir mi arkadaşlar sizce. Uzel ve Pancar motor arası 5 km ikisininde kaderi birbirine benzer.

Libarel ticaretin kalesi sanılan Abd'de bütün büyük firmalar dolaydı devlet destekli.

Bizimkiler de firmanın içini boşaltıp Bebek'te kopek gezdirsin.

Ben yillardir MF kullanirim kardesim..Hic bir zaman beni yari yolda birakmadi ..cok iddealastik malzelerde arkadaslarla beni utandirmadi hic..masallah cok saglam makinalar..cok cesitli traktor kullandim MF nin tadi baska benim icin..Dusunun uzelin 80 lerde yaptigi markalar taklit ediliyor hala..ne spoll valf var ne hidrolik direksiyon kisacasi ne de kalite..

taklit edemiyorlar ki sorun orada

evet biliyorum kardeşim. bizim burada tigemin çiftliği var ço arazileri var 36000 da önceden massey 185 ve 175 ler vardı okadar hor kullanmaya rağmen demir gib motorlardı onlar uzel yapımı değil ama çok sağlamdı. uzel yapımı eskilerde geri değil ama kalmadı ne yazıkki

Bu tarz üretimler motorlu testerelerde de başlamış.

Herkes kendi ismiyle marka çıkartmış.

Bana hiç güven vermiyor bu üretimler.

Yarın bir gün şirket kapansa, kime hesap soracaksın?