üre işi bitti ve hayvanların altınıda temizledik

Ynt: üre işi bitti ve hayvanların altınıda temizledik

güzel paylaşım ekip on numara ok-*-s bu hafta sonuda 120dönüme biz üre attık ama yerler çok çamur olduğu için motor giremedi 3 kişi elle attı ben tarlaya cuvalları çektim hala omuzlarım ağrıyoo

Geçmiş olsun üre işini çıkarmışsınız aradan bizim burada tarlayı bırak yollar felaket batırırız diye römorku atamadık üreleri sadece deponun yanına adamım elle saçtı.Yürümek mümkün değil dedi.Tarladaki izlerin içinden sular akıyor bu akşamda yağmur yağdı yine kaldı bizim iş.Motorlar epey uğraştırmıştır temizlerken.

m_koyuncu70 link=topic=62900.msg704878#msg704878 date=1361292479' Alıntı:
işleri bitirmişiniz maşallah harmanda bereketli olur inşallah
daha yeni başlıyoruz kısa bi aradan sonra yeni fotoğraflar çıkar artık piyasaya 1 2 hafta oldu çok neşesiz trak kulüp işler başlayınca şenlenir artık :)

umutmalkoc link=topic=62900.msg705047#msg705047 date=1361301795' Alıntı:
devler ii batmış ama yollar tarlalardan daha çamurlu
sorma hocam oldukça hemde ama olsun bitti sonunda son girdigim yerlerin içinden su akıyodu ondan bu kadar çamur doldu her yer :)

bartu link=topic=62900.msg705194#msg705194 date=1361308654' Alıntı:
kolay gelsin Samet bereketli olsun, giremediğin yer kalmadı galiba! biraz yardırmışsın yerleri.
[/quote
hepsine attım hiç bırakmadım tava gelmesini beklersek buğday kalmayacak tarlalarda mosmor olmuş bazı yerde buğdaylar seyrekleşmiş sanki

BOZKURT07 link=topic=62900.msg705207#msg705207 date=1361309754' Alıntı:
güzel paylaşım ekip on numara ok-*-s bu hafta sonuda 120dönüme biz üre attık ama yerler çok çamur olduğu için motor giremedi 3 kişi elle attı ben tarlaya cuvalları çektim hala omuzlarım ağrıyoo
biz elle atmayı hiç düşünmüyoruz denk olmuyo genelde elle atılan o yüzden yararsa yarsın diyoruz başlıyoruz

alper4u link=topic=62900.msg705251#msg705251 date=1361312482' Alıntı:
Geçmiş olsun üre işini çıkarmışsınız aradan bizim burada tarlayı bırak yollar felaket batırırız diye römorku atamadık üreleri sadece deponun yanına adamım elle saçtı.Yürümek mümkün değil dedi.Tarladaki izlerin içinden sular akıyor bu akşamda yağmur yağdı yine kaldı bizim iş.Motorlar epey uğraştırmıştır temizlerken.
mümkün oldugunca en kısa sürede atmayı deneyin buğdaylar büyümeye başlıyo azot ihtiyaçları arttı ve zayıf düşüyo artık