==>ÜNLÜ PULLUK <==(işte pulluk farkı)

Ynt: ==>ÜNLÜ PULLUK <==(işte pulluk farkı)

Kolay Gelsin Motor Ve Pulluk Gayet Uyumlu Olmuş... Ve Tarla da Tam Tavında...
Çiziler Düzgün Olsaymış, Tam Trakkulup İp Gibi Nadas Yarışmasına Katılıcak Cinsten Bir Tarla, Motor, Pulluk Üçlüsüymüş :)

Ağşama Gadar Çit Sürse Bunla Adam Osanmaz Laa alk-*s

güzel sürüm olmuş bende aldım aynı pulluktan 8 bin liraya daha deneyemedik kısmetse yarın deneyeceğiz bu pulluğu ve erkuntu

pulluk ve sürüm işi çok güzelde kabinin içinde kiminle konuşup bağırıyorsun ve niye bağırıyorsun?... at-*-*
Ama yine de paylaştığın için teşekkürler...

erdal600 link=topic=55579.msg595024#msg595024 date=1337204804' Alıntı:
toprak cok guzel kum gıbı ondan guzel cevırıyor :)
evet haklısın maharetin büyüğü asıl toprakta ama pullukta güzelmiş......!

ünlü pulluk çok iyi 2005 ten beri kullanıyoruz ama toprak tavı çok güzel daha çok o yüzden iyi gidiyor

ozgulum link=topic=55579.msg594614#msg594614 date=1337112413' Alıntı:
YENİ 2012 8,700 TL YE ALDIK

güzel sürüm olmuş elinize sağlık

pullukta hayırlı olsun

bizde 4 lü yarım otomatiğini 7200 e aldık

kolay gelsin, traktörede pulluğada maşaallah ALLAH nazardan saklar inşallah...
aynı pulluktan kullanıyorum çok memnunum...

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR AMA ŞUNU SİZE BELİRTİYİM BİZ BU ZAMANA KADAR ALPLER PULLUKLARINI KULLANIYORDUK ALPLER PULLUĞU ÇAMURDA TABAKLARI YANİ AYNALARI ÇAMUR YAPIŞIYOR SIYIRIP ATMIYOR AMA ÜNLÜDE TAM OTOMATİKTE HER TÜRLÜ TOPRAK ŞARTLARINA GİRDİM VE PULLUK KENDİNİ BELLİ EDİYOR AYRICA TOPRAKTA KUM GİBİ DİYEN ARKADAŞLARA BİŞEY DEMİYORUM 14 NUMARA 5 Lİ PULLUK TRAKTÖR 125 BEYGİR VE SÜRATLI GİTTİĞİ İÇİNDE SİZE ÖYLE GELİYOR ARKADAŞLARA TAVSİYEM ZATEN KULLANAN BİLİR BU PULLUKLARI BEN NİYE KENDİMİ YORUYORUM Kİ

traktör kırmızı pulluk kırmızı köpüttürmesinde kim köpüttürsün abi
boşa dememişler kırmızı güçtür,kırmızı sağlamlıktır,kırmızı MASSEY FERGUSONDUR dıye :D

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR ALLAH HERKESE NASİP ETSİN

eyvallah iyi bir çekim yapmışsınız yüreğinize emeğinize sağlık,izlediğimiz videoda sizin ve radyonun sesi yerine traktörün sesini duysak birim zamanda ne kadar derinlikte ne kadar yakıt tüketerek ve ne kadar dekar yer işlediğimizi bilsek yada hesaplamaya çalışsak daha iyi değil mi...

sözüm sadece size değil yaptığımız işe biraz daha teknik açıdan baka bilsek nasıl olur...