Geniş kulak olayı olması lazım.
Benimde Şase de 10 kulakta 11 yazıyor
abi geniş kulak olayı 10 inçe kadar var diye biliyorum ve kod numaralarının sonunda B harfi mevcut, 11-12-13-14 de geniş kulak yok diye biliyorum.
Pulluğunuz şase olarak 14 inç kadar yer götürür fakat kulaklar 13 inç. Size satan bayiyi size kestiği fatura veya borç senedi ile birlikte ünlü pulluğu arayıp şikayet edin kulakları bayiye ücretsiz değiştirtiyorlar. Aynı durumu ben de otomatik pullukta yaşadım bayi önce sallamaya çalıştı fabrikayı hem aradım hem mail attım hem de senette 14 numara yazdığını kanıtladım havalar düzelince değiştirecek bayi. 1 kulak değişimi 150 ye mal oluyor onu bayiye yüklüyorlar. Hakkınızı arayın mecbur değiştirecek bayi çünkü siz 14 numara için sözleştiniz bu sizi bağlamaz ama önce fabrikaya bildirmek lazım
abi pulluk 2012 model zamanaşımı vb durum sözkonusu olur mu acaba ?
Pulluktan memnun değilmisin
Aradan 4 sene geçmiş
Bence uğraşıp canını sıkma
Bizim köyde de bi aksam 2 tt 50 getirdiler traktorları yanlış almışlar ben senikini sende benikini almissin aradan 2 sene geçti icra götürdü orda plaka ile motor no tutmayınca karistigi belli oldu sonra icra lik olan hor kullandı diğeri temiz kullandı sonra ikiside icra götürdü naptilar sonra bilmiyorum bayi diyor ben ikisinde sahibine teslim ettim sokakta herkez bakarken karismis nasıl olduysa ama bayi kendini haklı çıkardı
Kulak numarası neresinde yazıyor acabapulluğu yeni aldıkk ikinci el aldık, eve getirdiğimizde durumu fark ettim fabrikayı aradım kulak numarası 70 olanlar 14 lü, 95 olanlar 13 inç dediler. aldığım kişiyi aradım durum böyle böyle diye adamda şaşırdı bilmiyormuş bende fatura var 14 lü yazıyor dedi. pulluğu tarlaya sokmadık yazın kullanacağız 14 ve 13 inç arasında çok fark olur mu sizin düşünceleriniz nelerdir?