Ünlü mü alpler mi

yok sana demedim zaten affola sadece tartışmayı konuşmayı bilmeyen üyeler forumda cirit atıyor seviyesiz seviyesiz konuşup insanı sinir ediyolar.bizim buralar sert düz tarlada 3 takviye ile sürdüm 60-66 ile.ama kaba yerde de ünlü avantajlı olabilir.ünlüyü yeni aldık ilk bu tarlada deneme fırsatımız oldu.Bu ünlü yüzünden pederden de fırçayı yedim zaten :D

Dedigim gibi ben alirken 95 kulak olmasina dikkat ettim.onceden tanidiklarin mavi tipteki unlulerini kullandim ufak kulakta dediginiz gibi tam cevirmiyor motor daha rahat ama benimkinde kulak kivrik biraz daha ve zorluyor hafif.keske sizde o incte kulak tercihi varsa buyuk alsaydiniz keske

Dedigim gibi ben alirken 95 kulak olmasina dikkat ettim.onceden tanidiklarin mavi tipteki unlulerini kullandim ufak kulakta dediginiz gibi tam cevirmiyor motor daha rahat ama benimkinde kulak kivrik biraz daha ve zorluyor hafif.keske sizde o incte kulak tercihi varsa buyuk alsaydiniz keske
Valla abi hiç bilgim yoktu kulak opsiyonu olduğundan daha doğrusu aklıma gelip sormadım bile.Zaten sorsam bayi ıhk mıhk ederdi kesin.

4lü 12 li alpler ve ünlü her ikisi de var bizde. Biri 2012 biri 2016 model. Alpler ünlüden tam 100 kilo ağır. Bana kalsa ünlü yakıt tasarrufu ve sağlamlık ta alplerden iyi. Babama kalırsa alpler iyi kapatıyormus 😀. Ama hiç kimse demiyorki kulak arkasındaki civatadan kulak ayarlaması yapılıyor ünlüde diye. Tercih meselesi ama ben ünlü derim.

20161219_095641.jpeg20161219_095540.jpeg
Kulak kıvrımını görebilirsiniz..ayrıca diger pulluklar kaç kg geliyor bilmiyorum ama bunun üzerinde 527 kg yazıyor

Yukarda arkadasın birisi fiyat sormuş 4 14 inç pullugu yedek uçları dahil olmak üzere nakit 4 bin tl ye aldım fiyat kıyaslaması yaparsınız

Kayseri traktör ekipman araba vs yönünden diğer yerlere göre pahalı Tkk ünlü 4/12 5 bin lira sanayideki zam geliyor diye fiyat vermedi. Turan klasik tip 11 noya 5 diyor 11 ile 12 arasında bin lira fark var diyor öyle saçmalık duymadım güya arkadaşım.