Ulusal Süt Konseyi Toplantısı

Sütçüden zam istedim, napıcan zammı , yemede gelir dedi.yakın zamanda yeme kesin zam var, yemciler, çoktandır zam yapmadı.
Yemciler zaten en son zammı dolar 7 lirayken yaptı. 5.60a kadar düştü dolar ama ne yem fiyatı düştü ne bişey. Çiftçiye sahip çıkacak bir mecra veya kurum kalmadı Türkiye de

Hayırlı olsun
Biz süt vermiyoruz peynir yapıyoruz toptancıya veriyoruz komşulardan da isteyen oluyor
Haftalık toptancı parayı veriyor
Sütçü ler burda 45 günde bir veriyor parayı verirken de yem parasını da kesiyor
Size tavsiyem çevrenizde peynir toptancısı var ise onlarla anlaşın şu yemcilerin kahrını çekmeyin

Soylu yem markalı yemin reklamlarını görüyorum fiyatı piyasa fiyatlarına göre çok daha uygun kullanan yada bilen varsa kalitesi hakkında bilgi verirse merak edenler için faydalı olur

Fabrika yemi ile ilgili hiç umudum yok hem kendi adıma hem ülkemiz hayvancılığı adına
Fabrika yemi için fabrika sahibi çiftçi den yada sanayiciden aldığı yem hammaddesini yem yapip hayvanci ya satacak getir götür pek ucuza mal etmesi mümkün görünmüyor , doğru iş yaparsa .
Bu işe kendini adamış kişi . Dogru yerde doğru hayvancılık seçimi yapıldıktan sonra varsa meracilik yada uygun yem bitkisi tarımı ile hayvancılık yapilamiyor ise karlılık çok zor günümüz şartlarında

Fabrika yemi ile ilgili hiç umudum yok hem kendi adıma hem ülkemiz hayvancılığı adına
Fabrika yemi için fabrika sahibi çiftçi den yada sanayiciden aldığı yem hammaddesini yem yapip hayvanci ya satacak getir götür pek ucuza mal etmesi mümkün görünmüyor , doğru iş yaparsa .
Bu işe kendini adamış kişi . Dogru yerde doğru hayvancılık seçimi yapıldıktan sonra varsa meracilik yada uygun yem bitkisi tarımı ile hayvancılık yapilamiyor ise karlılık çok zor günümüz şartlarında
Aynı fikirdeyim

Temmuz Ağustos ayı süt destekleme primleri 25 krş dan 10 krş a düşürülmüş.tahminlerim yanıltmıyor.

Hep aynı şeyler şimdi peynir yem her türlü girdiler zamlancak sonuç yine hüsran.durmak yok yola devam büyük türkiye batan çiftçiler verin mehteri