Çalışsın köleler yaşasın sahipler.
Kendi adıma, kendi toprağımın kölesiyim.Onu sürüyorum,ekime hazırlıyorum,ekiyorum,bakımını yapıp hasat ediyorum.Böyle kölelikten onur duyuyorum.
Genel konuya yazdığın son ileti güzeldi.Kutluyorum.
Çalışsın köleler yaşasın sahipler.
Kendi adıma, kendi toprağımın kölesiyim.Onu sürüyorum,ekime hazırlıyorum,ekiyorum,bakımını yapıp hasat ediyorum.Böyle kölelikten onur duyuyorum.
Genel konuya yazdığın son ileti güzeldi.Kutluyorum.
Sevgili abim konu başlığına göre bu şekilde cevap verdim. Gelecekteki halimizden bahsediyorum. Araplar trakyada satılan toprakların yarısını elinde tutuyormuş. Gelecekte hesaplar isek hepsini alacak demek oluyor. Kendi toprağımızda işçi olarak çalışmaktan bahsediyorum. Bir örnek ile özetlersek, Bir akrabamın sattığı toprağı sattığı kişiden çeltik ekmek için kiraladım. Akrabam geçerken geldi bindi traktörüme bir iki gitti geldi ve dediği tek şey, sen sen ol sattığın tarlada çalışma dedi. Duygusu hiç iyi ddğil dedi ve dahasını hissini siz düşünün.
O stokcu , aç gözlü , cefakar , vefakar köylülere kurban olsun onlar .Adamların ağzında zaten bir kaç oldu duyuyorum global şirketlere tarımı yaptırmak istiyorlar stokçu gözü aç köylü lerden kurtulacaklar
gülmeyin,Bu adamcağıza çok gülüyorum , ona kızmıyorum artık , sadece şunu demeliydi yaw tamam beni layık gordunuzde ben ne anlarım ciftcilikten , demedigi için herkes dalga geçiyor
gülmeyin,
bir dönem sonra, bende sağlık bakanı olacağım.
nasıl olsa bişey anlamıyorum yaaa.
kesin olurum
ersen,yakışır yakışırda sağlık bakanından memnunuz başka yere takip ol sen.