Ynt: Ülkemizde satılan ilk case ih LB 434R Büyük Balya makinası
Hayırlı olsun Taylan abi. Güle güle kullanın...
Hayırlı olsun Taylan abi. Güle güle kullanın...
teşekkürler erkan sağolasınalipasalierkan link=topic=81271.msg964841#msg964841 date=1422724649' Alıntı:Hayırlı olsun Taylan abi. Güle güle kullanın...
yok kardeş balya makinasında TM 175 kullanıyoruzHayırlı uğurlu olsun abi Case 125 140 hp arasıdır. Makinanın hakkından gelebiliyor mu..?
yok kardeş balya makinasında TM 175 kullanıyoruz
Kardeş bir numara diye bişey yok bence kişisel tercih olayı var aynı traktör gibi ben CNH grubundan başka traktör almam mesela başka birisi de MF alır diğeri başka bi marka... balya makinasında da olay tamamen aynı bence krone üzerindeki bağlama grubu ile Case-new holland üzerindeki bağlama grubu tamamen aynı parçalarını sök birbiri arasında değiş hiç fark yok. tek fark şu ki CNH grubunda yedek parça hem var hem de çok çok daha ucuz ve en önemli bir diğer faktör de servis. trakya da çalışırken arızamız vardı ve bizim üstesinden gelemeyeceğimiz arızaydı birkaç saat içinde servisimiz geldi ve makinayı yürüttü garantiden parçaları değişti bunu krone yapabilirmi bilemiyorum. Şunuda öylemek isterim benim bahsettiğim krone ve case balya makinaları arasında yapılan balya ağırlıkları arasında da kilo farkı yok, sadece HDP makinalar tabi ki kilo olarak daha farklı balya basıyor.Hayırlı olsun, inşallah bol kazançlar getirir. Size bir sorum var; neden Krone almadınız, o buna göre çok mu pahalı? Bizim burda urfalı biçercilerde görmüştüm iyi makina yani birde balya işinde Krone bir numara diye biliyorum.
TM sınırda çalışan bi makina yani makinanın güç ihtiyacı için sınırda. rampa yerlerde vites düşüyoruz buda iş kaybına neden oluyor fakat düz arazide sıkıntı yaşamadık.Hayırlı olsun, inşallah bol kazançlar getirir. Size bir sorum var; neden Krone almadınız, o buna göre çok mu pahalı? Bizim burda urfalı biçercilerde görmüştüm iyi makina yani birde balya işinde Krone bir numara diye biliyorum.
TM sınırda çalışan bi makina yani makinanın güç ihtiyacı için sınırda. rampa yerlerde vites düşüyoruz buda iş kaybına neden oluyor fakat düz arazide sıkıntı yaşamadık.