Ülkemizde satılan ilk case ih LB 434R Büyük Balya makinası

Ynt: Ülkemizde satılan ilk case ih LB 434R Büyük Balya makinası

Hayırlı olsun Taylan abi. Güle güle kullanın...

Hayırlı olsun, inşallah bol kazançlar getirir. Size bir sorum var; neden Krone almadınız, o buna göre çok mu pahalı? Bizim burda urfalı biçercilerde görmüştüm iyi makina yani birde balya işinde Krone bir numara diye biliyorum.

Hayırlı olsun, inşallah bol kazançlar getirir. Size bir sorum var; neden Krone almadınız, o buna göre çok mu pahalı? Bizim burda urfalı biçercilerde görmüştüm iyi makina yani birde balya işinde Krone bir numara diye biliyorum.
Kardeş bir numara diye bişey yok bence kişisel tercih olayı var aynı traktör gibi ben CNH grubundan başka traktör almam mesela başka birisi de MF alır diğeri başka bi marka... balya makinasında da olay tamamen aynı bence krone üzerindeki bağlama grubu ile Case-new holland üzerindeki bağlama grubu tamamen aynı parçalarını sök birbiri arasında değiş hiç fark yok. tek fark şu ki CNH grubunda yedek parça hem var hem de çok çok daha ucuz ve en önemli bir diğer faktör de servis. trakya da çalışırken arızamız vardı ve bizim üstesinden gelemeyeceğimiz arızaydı birkaç saat içinde servisimiz geldi ve makinayı yürüttü garantiden parçaları değişti bunu krone yapabilirmi bilemiyorum. Şunuda öylemek isterim benim bahsettiğim krone ve case balya makinaları arasında yapılan balya ağırlıkları arasında da kilo farkı yok, sadece HDP makinalar tabi ki kilo olarak daha farklı balya basıyor.

TM sınırda çalışan bi makina yani makinanın güç ihtiyacı için sınırda. rampa yerlerde vites düşüyoruz buda iş kaybına neden oluyor fakat düz arazide sıkıntı yaşamadık.

İmkanın varsa abi her alanda rahat çalısabilmen için en az 200 hp traktör lazım sana..

Ben balya makineleri konusunda sizin kadar bilgiye sahip olmadığım için tercihinizin nedeni nedir, acaba demiştim. Sizde gayet net bir biçimde açıklamışsınız Case tercihinizin nedenini. İnşallah makineniz size bol kazaçlar getirir, iyi günlerde kullanırsınız. Traktör konusunda maddi imkanınız nasıl bilmiyorum ama sahibinden.com da konya şakiroğlunda 1100 saatte bir 6170R var vario şanzımanlı kuyruk milinde +35 HP de ek gücü var, belki ilginizi çekebilir bir bakın derim. Unutmadan John Deere'nin 2016 model 6M ve 6R serileri artık çift turbolu üretiliyor 6155R modelinde kuyrukmili için yaklaşık +45 hp ek güç var belki oda işinize uyabilir ama yinede siz CASE' den vazgeçmem dersiniz, kesin. Bende kendi adıma Alman olsun gerisi teferruat derim hep.

TM sınırda çalışan bi makina yani makinanın güç ihtiyacı için sınırda. rampa yerlerde vites düşüyoruz buda iş kaybına neden oluyor fakat düz arazide sıkıntı yaşamadık.