Devam et abiPazartesi icin dua ettim.
Devam et abiPazartesi icin dua ettim.
Doğan şahin paylasmış sel gidiyo dükkanın önünde iyi yağdı herhal orayaDevam et abi
Kısa sürdü ama baya şiddetli yağdı hemşerim yollar hep sel olduDoğan şahin paylasmış sel gidiyo dükkanın önünde iyi yağdı herhal oraya
alttan yeni kardeşler yeşerir mi bilemem vallaCumartesi günü köyümüz de güzel yağış almış. Arpalar kellede idi ama buğdaylar başak çıkaramadan sararmıştı çoğu tam kurumasa da. Bu yağmurun o buğdaylara faydası olur mu deneyimli olanlar yorumlayabilir mi?
Sonucu 10 gün sonra kontrol eder yazarım. Sanırım dekara 40 50 kg gibi bir verim olur. Hayırlısı olsun ne diyelim.alttan yeni kardeşler yeşerir mi bilemem valla
Sararmadan kasıt nedir ayaz yakması sonucu sararma mi kuraklık sararmasi mi ayaz san dolayı ise yağmurdan attan yeniden kardeşleme yapabilir ama sonraları bir iki yağmur daha isterCumartesi günü köyümüz de güzel yağış almış. Arpalar kellede idi ama buğdaylar başak çıkaramadan sararmıştı çoğu tam kurumasa da. Bu yağmurun o buğdaylara faydası olur mu deneyimli olanlar yorumlayabilir mi?
kuraklıktanmışSararmadan kasıt nedir ayaz yakması sonucu sararma mi kuraklık sararmasi mi ayaz san dolayı ise yağmurdan attan yeniden kardeşleme yapabilir ama sonraları bir iki yağmur daha ister
Yaprak lar sarardı ama başağın olduğu sap yeşil canlı ise yağmurdan faydalanır.
Resim olsaydı net yorum yapardim
Ayaz ekini vurduktan sonra sulama yaptım bir hafta sonra böyle kardeşleme yaptı
Kuraklıktan ötürü hocam. Hayırlısı artık ne diyelim nasibimizi verir inşallah diğer ürünlerden. 100 ton civarı bir kaybım var makarnalık buğdaydan. Nasipten ötesi yok.Sararmadan kasıt nedir ayaz yakması sonucu sararma mi kuraklık sararmasi mi ayaz san dolayı ise yağmurdan attan yeniden kardeşleme yapabilir ama sonraları bir iki yağmur daha ister
Yaprak lar sarardı ama başağın olduğu sap yeşil canlı ise yağmurdan faydalanır.
Resim olsaydı net yorum yapardim
Ayaz ekini vurduktan sonra sulama yaptım bir hafta sonra böyle kardeşleme yaptı
İşaretli yerin içerisindeki hafif yeşil yer gibi olan saplarina bak başak kurumamis ama yapraklar hafif sararmış ise bugday yine tane verir yağmurdan faydalanırDurum işaretlediğim yer gibi
Altan tekrar yeşeren olur fakat yetişmeye bilir .Cumartesi günü köyümüz de güzel yağış almış. Arpalar kellede idi ama buğdaylar başak çıkaramadan sararmıştı çoğu tam kurumasa da. Bu yağmurun o buğdaylara faydası olur mu deneyimli olanlar yorumlayabilir mi?
Agac dikelim ulkece daha mantikliBence ülkece bir yağmur duası etmeliyiz bu konuyu sosyal medyalarımız da da paylaşalım
Mantıklı olmayan yağmur duası edelim demek mi yoksa sosyal medyada paylaşalım demek mi?Agac dikelim ulkece daha mantikli
fiyatların artması çare değil.Tokat kazova bölgesi gece yağış aldı biraz. Şu andada yağıyor usulden. Bugdaylar daha fayda görmez onlar bitti de mısıra aycicegine yarar inşallah. Bu sene buğday 3 lira olması lazım. Saman kilosu en az 1 lira