arkadaşlar gördüğünüz gibi turplar satılmadı bu tarla 30 dekar yaklaşık 20 dekarını söktük ama 10 dekarı kaldı turp hızlı büyüyen bitki olgunlaşınca hasata başlandımı 10 günde bitmesi gerekir
turp olmuyor muhtarım lahana havuç türü oluyorsoğuk havada falan saklansa ' damı olmuyor
hiç güleceğim yoktu ;D böyle hasatmı olur bu tarlada şimdi koyunlar ne turp yiyordur ben zaten çıkmadan ilerde bekliyordu çobannasıl yani o kadar turp ziyanmı oldu yoksa hasatmı ediyorsunuz
aynen nail abi hayırlısı olsun zaten çoban bekliyordu ben çıkınca hemen tarlaya katmıştır sürüyüHayırlısı olsun Ramazan, organic gübreye çevirmişsin, yakın olsak hayvanları oraya saldıkmı, 1 haftada bişey bırakmazlardı.
erken çıkmadı her yıldaki zaman ama turp çok piyasada 20 kg turp torba hesabı 2 lira 3 liraya veriyorlarabi çevre hallere falan verseydin ucuz pahalı erken çıkarmışn biraz kış dönemine doğru çıksaydı daha ii olmazmıydı abi
volkan havuç turp lahana burda çok ekiliyor hiç biri gitmiyor burda hele havuç hiç böyle havuç sökümüm yapmadım bu zamana kadar yani senin anlayacağın söküm işini akşama kadar değilde öğlene kadar veya öğle sonuna kadar yapabiliyoruz yoksa 2 gün gitmedimi satılmıyorpüfff sağlık olsun ramazan abi bu sene hiç bişey para etmedi hersene yine biri etmese öteki ederdi ihracat rekoru kırıldığı söyleniyor nasıl kırdılar anlamış değilim ne ihraç ediyo bunlar yaw..
sağlık olsun malını seven zararınıda sever yapacak bişey yokyazık olmuş be o kadar bak bide kalsın arazide o çobanlar war ya zati aç kurt gibiler bizimde mısırları biçerken hemen geliyorlar daha tarlanın yanı durur ama gelirler yan tarafta beklerler bitsinde biz girelim diy