Türkler cehenneme giderse?

Ynt: Türkler cehenneme giderse?

gaggoş link=topic=15926.msg147860#msg147860 date=1233572990' Alıntı:
sana tek bi cevap verecem cuk diye oturucak dinime laf eden müslüman olsa...mehmed akif ersoy habide sen yunusun avukatımısın dili yok mu o cevap versin birbirinizi savunmayı bırakın bu forumun cılkı çıktı traktör forumumu komedi mizah forumumu belli değil sen şimdi mahalle karıları gibi atışırsın benle hadi seni bekliyom işim gücümvar çabuk yaz...
Gülüm senin zihinsel engelin mi var sinirlendirme adamı.Bak bakam girdiğin yerde ne yazıyo ' ' Komedi-Mizah ' ' yani ne demek burda gülünür eğlenilir demek!Sen nabıyon geldin saçma sapan bi yorum yaptın cılkını çıkardın hala ileri geri konuşuyon.Sen değilmiydin burda atışıp duran sonra da apışıp duran ne çabuk unuttun?İlk yazdığın mesajın amacı neydi mahalle karıları gibi atışmak.Şimdi yine apıştın,şuursuz şuursuz laflar yazdın.Sonra da millete laf söylüyon.Sana cidden ama cidden diyecek bişey bulamıyom.Aklını başına al sadece.Kafanı ellerinin arasına al ben neden böyle saçma sapan konuşuom de nasıl düzeltebilirim kendimi de zihnini genişlet.Ok mu canım?.Hadi bb

gaggoş link=topic=15926.msg147860#msg147860 date=1233572990' Alıntı:
sana tek bi cevap verecem cuk diye oturucak dinime laf eden müslüman olsa...mehmed akif ersoy habide sen yunusun avukatımısın dili yok mu o cevap versin birbirinizi savunmayı bırakın bu forumun cılkı çıktı traktör forumumu komedi mizah forumumu belli değil sen şimdi mahalle karıları gibi atışırsın benle hadi seni bekliyom işim gücümvar çabuk yaz...
Ben adam gibi ADAM olanın avukatıyım gakkoşşş!!!!Mahalle karıları demişsin ama bu olayı başlatan kim bi beyinciğinle düşün bakalım....
Arkadaşım sen nasıl bir yaşam formusun ya yerin dibine girdin çıktın halaa bir şekilde bana veya başkasına laf oturturum diye yırtınıyorsun hadi kuyruk acın var hadi laf yemek hoşuna gidiyor hadi fantezilerin var rezil olmakla ilgili ama çırpındıkça batıyorsun be kardeşim....Daha senin yaşını bile öğrenemedik sen insanların yaşıyla dalga geçerken ....

Ne uğraşıyosunuz şunla ya ;D Herkese sallıyo adını bile yazmaktan aciz.Bırak yaşını yazacak.Kuyruk acısına oraya buraya saldırıyo...

ÇağRı link=topic=15926.msg147943#msg147943 date=1233575818' Alıntı:
Ne uğraşıyosunuz şunla ya ;D Herkese sallıyo adını bile yazmaktan aciz.Bırak yaşını yazacak.Kuyruk acısına oraya buraya saldırıyo...
Yav çağrı aslında bu arkadaş için ar-ge merkezi lazım :D farklı bir kişilik araştırılması lazım

hizli-gonzales link=topic=15926.msg147946#msg147946 date=1233575955' Alıntı:
Valla yoktan yere kavga çıkardı admin olsam banlatırdım inş olurum da :D
o çok zor furkan kardeşim ben 1 senedir uğraşıyorum anca dd olduk :)

dennizs link=topic=15926.msg147949#msg147949 date=1233575988' Alıntı:
Yav çağrı aslında bu arkadaş için ar-ge merkezi lazım :D farklı bir kişilik araştırılması lazım
Kaanın bir konusu vardı 7 günde %40 zeka arttırma diye ona yönlendirelim...

ÇağRı link=topic=15926.msg147943#msg147943 date=1233575818' Alıntı:
Yaw Çağrı bende belki topluma kazandırırız garibanı diye yazıom yoksa yazmıcaktım da.İnsani duygularım kabardı.Bu ara eğitmenliğe meraklıyım.Buldum birini bakalım inş yüzümü kara çıkarmaz :D :D

ÇağRı link=topic=15926.msg147952#msg147952 date=1233576050' Alıntı:
Kaanın bir konusu vardı 7 günde %40 zeka arttırma diye ona yönlendirelim...
Aslında güzel fikir Çağrı gerçi 7gün deil 7000000000000 gün olsa bile fayda etmez ama denemekte fayda var :p

dennizs link=topic=15926.msg147950#msg147950 date=1233576020' Alıntı:
o çok zor furkan kardeşim ben 1 senedir uğraşıyorum anca dd olduk :)
Abi sen ne diyon ben nerdeyse kuruluştan beri varım sayılır.Hala DD yim.O zman da ddydim şimdi de ddyim.Bi arpa boyu ilerleme yok :D

gaggoş link=topic=15926.msg147165#msg147165 date=1233484279' Alıntı:
o küçük beyninle uzun cümleler kullanman akıllıca ama bu sitede illa bi paylaşım yapayımda yer doldursun maksadında olan boş işlerin adamı erencik bak cik diyorum çünkü daha çocuksun bazı insanlar küçük yaşta büyük işler yapar sen büyük yaşta küçük iş yapmaya devam erenciiiiiiiiiiiik durmak yok boş işe devam hadi canım seni boş işler bekliyo......bak yunus musun balık mısın ne olduğun bellide değil o hamsi kafanla doğru dürüst cümleler kur ha kuramayacağını biliyorumda sen yinede zorla o balık kafanı eeeeeee ne demişler azimle s...... betonu delermiş...
Bak senden belki yasca kucugum yada buyugum yasini oraya yazda ona göre konusuyum ha bide bu söylediklerin 12-11 yasindaki bir cocugun konusmasidir...Biz seni rahatsiz ettiysek yada bilmeden kirdiysak kusurumuza bakma

güzel paylasim marksman +rep

denizs ve bulduklu sizede birer +rep