türkiye deki en iyi traktör markası hangisi ?

Ynt: türkiye deki en iyi traktör markası hangisi ?

arkadaşlar söylemlerinizde haklı olabilirsiniz evet ama şunuda kabullenmek gerekiyor.madem eskiler çok çok iyi neden yeni teknoloji alıyoruz çünkü daha güçlü traktörler daha konforlu.1978 540 ile 1 günde kaç dönüm yer sürülür bir 100bg traktörle ne kadar yer sürülür arada dağlar kadar farklar bence yeni sistem traktörlere kimse haksızlık etmesin.çevremde nerdeyse 10 yaşından büyük traktör kalmadı,insanlar boşu boşuinamı o kadar yükün altına girip borçlanıyorlar

umutmalkoc link=topic=38422.msg725267#msg725267 date=1364474922' Alıntı:
arkadaşlar söylemlerinizde haklı olabilirsiniz evet ama şunuda kabullenmek gerekiyor.madem eskiler çok çok iyi neden yeni teknoloji alıyoruz çünkü daha güçlü traktörler daha konforlu.1978 540 ile 1 günde kaç dönüm yer sürülür bir 100bg traktörle ne kadar yer sürülür arada dağlar kadar farklar bence yeni sistem traktörlere kimse haksızlık etmesin.çevremde nerdeyse 10 yaşından büyük traktör kalmadı,insanlar boşu boşuinamı o kadar yükün altına girip borçlanıyorlar

abi sende son derece haklısın bende dahil yeni model yeni teknoloji ürünü traktör alıyoruz.ben eski ile yeniyi karşılaştırmadım farkındaysan ithal traktör ile yerli traktörü karşılaştırdım.yeni modeller tabi daha iyi konforlu güclü vites secenekleri fazla vites geçişi kolay hidrolik elektronik sistemli frenler süper yakıtı eskilere göre az şimdiki teknoloji onu gerektiriyor. ama ne kadar olursa olsun avrupayı tutmuyor adamlarda itimat saygınlık dürüstlük var.elinden gelenin en iyisini yapıyor test ediyor vuruyor kırıyor deniyor piyasaya sürüyor.malının arkasında duruyor. biz ne yapıyoruz nerden çalacaz cırpacaz diye uğraşıyoruz 2 vida eksik takmanın peşindeyiz.en basiti arkadaşlarda köyde tt 50 ile erkunt 70 e var 2012 model çoğu yerleri boyayı attı bizim 85 model 480 lik vardı darbe gören yerler harıç en ufak solma bile yoktu dıştan görünen bu içini hiç sorma ne malı ne kalite ürün takıyorlar ALLAHA kalmış. yapmasına yaparız dürüst olsak çalmasak avrupa halt etsin en iysini en kalitelisini yaparız yapıyoruzda ama sonrası olmıyor sorun orda kar etme tek amacımız güven kalite itibar deil.müslümanız dinimiz islam ama yaşantımız ticaret anlayışımız hiç te öyle deil.ama avrupa öylemi din yok inanç yok ALLAHTAN korku yok iş ahlakı ticaret ahlakı bizim inancımızın bizden istediği fakat bizim uygulamadığımız gibi bu yüzden her zaman bir iki adım öndeler.

mesuteker link=topic=38422.msg725274#msg725274 date=1364476601' Alıntı:
abi sende son derece haklısın bende dahil yeni model yeni teknoloji ürünü traktör alıyoruz.ben eski ile yeniyi karşılaştırmadım farkındaysan ithal traktör ile yerli traktörü karşılaştırdım.yeni modeller tabi daha iyi konforlu güclü vites secenekleri fazla vites geçişi kolay hidrolik elektronik sistemli frenler süper yakıtı eskilere göre az şimdiki teknoloji onu gerektiriyor. ama ne kadar olursa olsun avrupayı tutmuyor adamlarda itimat saygınlık dürüstlük var.elinden gelenin en iyisini yapıyor test ediyor vuruyor kırıyor deniyor piyasaya sürüyor.malının arkasında duruyor. biz ne yapıyoruz nerden çalacaz cırpacaz diye uğraşıyoruz 2 vida eksik takmanın peşindeyiz.en basiti arkadaşlarda köyde tt 50 ile erkunt 70 e var 2012 model çoğu yerleri boyayı attı bizim 85 model 480 lik vardı darbe gören yerler harıç en ufak solma bile yoktu dıştan görünen bu içini hiç sorma ne malı ne kalite ürün takıyorlar ALLAHA kalmış. yapmasına yaparız dürüst olsak çalmasak avrupa halt etsin en iysini en kalitelisini yaparız yapıyoruzda ama sonrası olmıyor sorun orda kar etme tek amacımız güven kalite itibar deil.müslümanız dinimiz islam ama yaşantımız ticaret anlayışımız hiç te öyle deil.ama avrupa öylemi din yok inanç yok ALLAHTAN korku yok iş ahlakı ticaret ahlakı bizim inancımızın bizden istediği fakat bizim uygulamadığımız gibi bu yüzden her zaman bir iki adım öndeler.

evet size bu konuda sonuna kadar katılıyorum.mesela bizim burda insanlarda beygir gücü ve fiyat var ağızlarında.yazın bir abi 100beygir gücü case yerlilerden almış.herkes çok uygun fiyat bilmem kim 100bg motoru daha pahalıya almış diyorlar.tesadüfen case bayinde bir 110luk yerli birde 100lük maxum serisinden vardı sordum kullanıcılarına fiyat olarak çok farklı ama kapı kolundan itibaren fark açıkça hissediliyor.ithal modeller gerçekten adamlar yapmış

zetor sağlamlık yüksek tork üstün çekiş arıza yapmayan uzun ömürlü traktör kaldırma kapasitesi 6000 kg adamlar malına ne kadar güveniyorsa 4 yıl garantli yapmışlar koç gurubu gibi + 2 garantiyi traktör alırken parayla satmamışlar

1980 öncesi mf 1980 ve 2000 yılları arası fiatlar 2000 den son memlekete uygun traktor bulunamadı arap sacına döndü mf bitti nh can cekiştiriyo zaten bizde bir motor bir şanzıman ve birde defransiyel hepsi bu traktorun teknoloji sıfır modellerde vergi çok en ilkel moddelleri göğe çıkararark geziyoz hala doğan şahin torosa azımız sulana sulana bindiğimiz gibi yazık bize nh avrupada 1990 da saattığı traktörü türkiyede yeni piyasaya sürüyo bizde vay be diyoz satanmı mal alanmı töbe töbe

arkadaşlar türkiyenin en iyi traktörü demişlerr tekil kullanmışlar sonuçta . herşeyi qöz önünde bulundurursak tek kelimeyle mf derim. neden diyenler olursa kabin çok qeniş 3600 serileri için söylüyorum konfor dersen 10 numara işçilik süper vites seçeneqi buçuklu 24*24 vites çekiş dersen süper tip dersen o da fazlasıyla var sattıqın zaman qözü kapalı alıyolar en önemlisi yakıt çok az daha ne diyim ki amcamlarda 3635 var çok memnun

İbrahim58 link=topic=38422.msg875104#msg875104 date=1396545209' Alıntı:
benim tercihim Massey fergusondur :) *098*-. ve uzel alk-*s . new holland dersen mazot düşmanı ;D zuha-*-s diğerleriylede ile ilgili bir bilgim yok ama iyi değiller bizim burda alanlar hep pişman aly-*-s
1 yıl sonra bunu yazmanın kimseye bir faydası olmayacak

arkadaşlar bırakın Türkiyeyi dünyadaki en iyi traktör alman malı fendt traktörleridir sadece tek dez avan tajı pahalı olması oahalı olmasının nedenide çok üztün özellikleri olan bir traktör dür bu fendt traktörlerin 1977 modelindeki teknolojiyi şuan massey ferguson newhollan gibi tarktörler uygulaya bilmiş değil

z.p link=topic=38422.msg884692#msg884692 date=1398636146' Alıntı:
arkadaşlar bırakın Türkiyeyi dünyadaki en iyi traktör alman malı fendt traktörleridir sadece tek dez avan tajı pahalı olması oahalı olmasının nedenide çok üztün özellikleri olan bir traktör dür bu fendt traktörlerin 1977 modelindeki teknolojiyi şuan massey ferguson newhollan gibi tarktörler uygulaya bilmiş değil
Şu andakı new holland.case ıh.massey ferguson.johndeere gibi dünya markalarında fendt in vario şanzımanını hepsınde var autocommand.cvx. cvt gibi teknoloji olarak hepsınde var ama kalıte olarak degışebilir her traktor fendt gibi pahalı olsa kaç kişi traktor alabilir yani hepsinin teknolojisi ileri ama hepsının muşterisi ayni zenginlikte degil. İsteseler hepsi ayni kalitede yapabilirler ama kaç kişi alabilir.herkezin mercedes benz e250 alamadıgı gibi.Yerli traktorlerden en iyisi bence new holland.case ıh 1975 yılından beri fiat. new holland.case ıh kullanıyoruz servis ve yedek parça sıkıntısı hiç çekmedik yerlileri ve avrupaları dahil.Çünkü arkasında koç grubu var ve istedigin gün satabilirsin. massey de uzeldeyken çok güzeldi uzel kapanınca bıttı. yeni gelen masseylerde çok pahalı yerlılerınıde manısada hintli tafe üretıyor.bir sürü çakma 240 çıkardılar çılkı çıktı tutmazsa hepsi uretımı bırakacaklar benım kanaatım olmadı başka çakma markaya.Case ıh puma 155 kullanıyoruz geçen sene arka camı kırıldı saat 2.30da sıparişi verdık ertesı gün saat 4.00 da camı taktılar hemde avrupa traktor.