https://chat.whatsapp.com/5lif3Tsp26sJMRkqXSZGTTlink hata veriyor nedir ne değildir.
seviye sürünmeyi geçmiş yerin dibine girmiş.Bence bu seviye bize uygun degil
Çok özür dilerim 2 tane hıyar yüzündenseviye sürünmeyi geçmiş yerin dibine girmiş.
ben elekyronikçiyim elektronik forumlarında çok ciddi yardımlaşma var.
trakkülüp bile tuhaf geliyor.
tarımda geriye gidiyoruz diye ağlanıyoruz ama hiç üretim konuşmuyoruz.
bütün derdimiz kimin traktörü daha iyi
Çok özür dilerim bu 2 tane hıyarı dikkate almayınızBence bu seviye bize uygun degil
seviye sürünmeyi geçmiş yerin dibine girmiş.
ben elekyronikçiyim elektronik forumlarında çok ciddi yardımlaşma var.
trakkülüp bile tuhaf geliyor.
tarımda geriye gidiyoruz diye ağlanıyoruz ama hiç üretim konuşmuyoruz.
bütün derdimiz kimin traktörü daha iyi
çoğunlukla picproje.com orayı takip ediyorum.Bende yarım yamalak elektronikçiyimde Gece Uçuşu'na üyemisin?
çoğunlukla picproje.com orayı takip ediyorum.
birkaç tanede yabancı site
avrfreaks.net
rusların offtop.ru
orada analog elektronik konusunda baya coşmuş elektronikçiler var
niye yarım yamalak olsun usta bu mesleğim ucu sonu yok mükkel elektronikçi yok [emoji2]
merak ettiğin konularda her zaman soru sorabilirsin elektronik veya başka bir konu ben güç elekyroniği ile uğraşıyorum fanuc robotlar punta kaynak robotları standart punta makinaları kaynak kontrol ünitesi yapıyorum diyeyim elektronik çok ekstrem değilse kart tamirleride yapıyorum
forumda gördüğüm en üzücü şey 1000 TL maliyeti olmayan çok ilkel bir elektronik yapı traktöre eklendiğinde fiyatı çok abartılı şişirilmesi
muhtemelen hız ayarı konusu olacaktır bu konuda birşeyler paylaşabilirimAynen toptan alınıp ucuza mal edilen şeyler çok abartılıyor. Traktöre dışardan kumanda kolu takma işiyle uğraşıyorum güçlü bi silgi motoru buldum ucunada aparat yapıp araya cam kaldırma/indirme düğmesi bağlayıp ağır devirde denedim başarılı güzel bi şekilde montaj yapmak kaldı maliyeti 100 lira tutmadı. Arada bi bilgi için rahatsız ederim
Oğuzhan abi ne yapıyorsun ne işin var çoluk çocuğun gruplarında [emoji4]Bence bu seviye bize uygun degil
Oğuzhan abi ne yapıyorsun ne işin var çoluk çocuğun gruplarında [emoji4]