Türk Traktörde Üretim durdu

Ynt: Türk Traktörde Üretim durdu

ufukk link=topic=83968.msg1003243#msg1003243 date=1432297817' Alıntı:
Tofaş , Ford ve TT , genelde KOÇ un fabrikalarında oldu , Renault ve farklı bir firma daha vardı.
coşkunözde vardı ama dün üretim başladı...şu an en büyük grev renaultta...

Grev olan tüm oluşumlar hükümete muhalif tavır sergileyenler. Hükümet gezi olaylarından sonra Koç ' a çok kötü bilendi. Açığını bayağı kolladı. Bir iki kez de hırpaladı ama öldürücü darbeyi (ard Arda gelen seçimler dolayısı ile) vurmaya fırsat bulamadı.

Koç da eski kaşar. Boşluk vermiyor ama üretim yapmasıymış, değer kazandırmasıymış hükümet için çok önemli değil. Ya biat edecek, ya da yok olacak. Mantık bu. Yoksa kucağa oturtulur.

Ynt: Türk Traktörde Üretim durdu

sebazios link=topic=83968.msg1003425#msg1003425 date=1432331438' Alıntı:
Grev olan tüm oluşumlar hükümete muhalif tavır sergileyenler. Hükümet gezi olaylarından sonra Koç ' a çok kötü bilendi. Açığını bayağı kolladı. Bir iki kez de hırpaladı ama öldürücü darbeyi (ard Arda gelen seçimler dolayısı ile) vurmaya fırsat bulamadı.

Koç da eski kaşar. Boşluk vermiyor ama üretim yapmasıymış, değer kazandırmasıymış hükümet için çok önemli değil. Ya biat edecek, ya da yok olacak. Mantık bu. Yoksa kucağa oturtulur.
onuda batırırsak yerine ne koycaz diyen yok :) bişey cezası kesmişti koça 2 defa ama koça bişey olmaz yav hükümet zamanında dalaşmaya cesaret edemiyodu