Türk Traktör 65HP sıfır sandık motor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: Türk Traktör 65HP sıfır sandık motor

Motoru almış olsak
Çalıştrıp mı teslim edeceksiniz?
Fatura olmadıgı için sevkiyatta sorun yasanır mı ?
Polis cevirip bunedir dese yasal çerçevede ne gibi bi yol izlenmeli acaba ?

omerfarukkoc link=topic=74991.msg885029#msg885029 date=1398711299' Alıntı:
Nasıl Bir Projede Kullanıcaktınız Hocam ? Bilgi Verebilir misiniz ?

seyyar vidalı kompresör, 9 adet yaptık zaten, direk akuple dişli kutusu ile motorun torku bizim vida grubumuza uyuyordu, resimlerini paylaşırım.

volkanuzel link=topic=74991.msg885073#msg885073 date=1398716305' Alıntı:
Motoru almış olsak
Çalıştrıp mı teslim edeceksiniz?
Fatura olmadıgı için sevkiyatta sorun yasanır mı ?
Polis cevirip bunedir dese yasal çerçevede ne gibi bi yol izlenmeli acaba ?

Sandık motoru nasıl çalıştırabilirim..? bu mümkün değil, zaten herhangi bir resmi yetkili servisten de çalıştırmasını bekleyemezsiniz, ancak montajı yapılır ise bu mümkün olur,
Faturası yok (trafik kaydı için gerekli olan motor iç silindirde yer alan blok no) sevkiyatta sorun olmaz normal sevk irsaliyesi ve motor yedek parça faturası olarak kesilir, ancak trafik tescile kabul görmez.
Elinizde motor alım faturası ve irsaliyesi olacağı için yasal problem yok.

Herkese hayırlı sabahlar, yok mu artıran :) bu sabah 3750.TL ' yi gördük :) teklifleri bekliyoruz, sizde vurun :)

Şu fiyata satar mı demeyin sorun cümlesini yazmakla .........kar..... na üzgününümki davetiye yi sen verdin . Şimd kızmadan cevap vermeni dilerim. Alıcı eğer şiketse fatura olmadığından ucuza kapatmak isteyecektir. Yani herkes haklı. Ticaret bu saygılar.

Üstadım yanlış anlaşılma olmasın, normal adam gibi arayıp ' ' ustam 3500.tl olur mu..? bende olmaz diyorum hayırlı günler ' ' kapatıyoruz... ama teklifi kabul etmediğim zaman ' ' ya kardeşim zaten zorda sın, aylardır satamamış sın, ederi bu, satamazsan hurda, e faturası da yok ' ' gibi konuşmalara girince ben deliriyorum.

yine söylüyorum edebiyle adam bana ' ' ustam 1000 ' e olur mu ' ' dese yine ağzımı açmam, ama yoruma başlayınca çileden çıkıyorum, zaten azcık vicdanı olan adam kendine sorar paket fiyatı 13.500TL olan motoru adam 10 ' da 1 ' i fiyata verir mi diye... az çok anlaşılıyor ilan dan 5250.TL pazarlıklı demişim. 5000-4750-4500 gibi teklifler gayet mantıklı gelir düşünene..

Ama ben yine söylüyorum dileyen ' ' gerçekten ihtiyacı olan ve gerçek alıcı olan ' ' buradan fiyat yazabilirler... veya kızacağımı düşünenler :) mesaj gönderebilirler (şaka) :)

Motor kullanım alanları;

JENERATÖR
KOMPRESÖR
SU POMPASI
TEKNE MOTORU (marinize edilerek)
İŞ MAKİNESI
TRAKTÖR

dustero link=topic=74991.msg885163#msg885163 date=1398755944' Alıntı:
Çakal 135 Ferguson ' a olurmu bu ?

Bilgim yok maalesef.. ustalara sormak lazım..

İhtiyacı olan çifti olmak şartı ile bir forumdaşımıza 4000.TL ' ye verebilirim, (motoru alacak arkadaş ticari satıcı çıktı, çek vermek istedi benim için uygun değil)
[size=18pt]4000.TL[/size] sondur [size=18pt]hiçbir şekilde pazarlık yoktur...[/size]​

Teoman UZEL link=topic=74991.msg885630#msg885630 date=1398861456' Alıntı:
İhtiyacı olan çifti olmak şartı ile bir forumdaşımıza 4000.TL ' ye verebilirim, (motoru alacak arkadaş ticari satıcı çıktı, çek vermek istedi benim için uygun değil)
[size=18pt]4000.TL[/size] sondur [size=18pt]hiçbir şekilde pazarlık yoktur...[/size]​
tekneye bağlasak ruhsata işleme sorun olurmu acaba senin ketiğin fatura yeterli olurmu ki.bide kontrol ettin mi pompası bosh mu

körsaban link=topic=74991.msg885675#msg885675 date=1398873703' Alıntı:
tekneye bağlasak ruhsata işleme sorun olurmu acaba senin ketiğin fatura yeterli olurmu ki.bide kontrol ettin mi pompası bosh mu

Bildiğim kadarı ile sorun olmuyor ama bunu bence marinize işlemini yapacak firmaya sormak lazım, çünkü marinize yapıldıktan sonra işlemi yapan firma CE belgesi çıkartıyor.

Bu arada yasal mı değil mi bilmiyorum arayan müşterilerden birisi şundan bahsetti; ' ' motor ' a kendileri resmi bayi oldukları için fatura kesiyor ve sizden %18 ' i alıyor motor kayıt altına alınmış oluyormuş ' ' , bunu yapan firmalar varmış, motora öyleyse 2000.TL fatura kesilse firmaya %18 KDV ' si verilse 360.TL motor kayıtlı oluyor.

Motor satışı bir süreliğine durdurulmuştur, hem acil ihtiyacımı giderdim, hem de beni son dakikaya kadar arayıp, pazarlık yapıp, evimden tatil günü çıkarıp depoya gitmeme boş yere sebep olan ve sonra telefonunu kapatan insanlıktan yoksun yaratıklarla uğraşmamak için satış durdurulmuştur.. neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum, koca koca adamlar saatlerce defalarca görüşüp daha sonra telefonu kapatmakta nedir.?

selamu aleyküm.kırklreli lüleburgazdanım.çiftçiyim.60-66 dt traktörüm var 5650 saatte .traktör üfleme yapıyor.ön arka grank keçesinden.yağ damlatıyor.aslında bu motor tam benlik.ama nasıl olur bilmiyorum.1500 lira turbo fiyatı.parçalarla rektefiyede 3000 tutuyor.bu motoru al tak ama kaydı nasıl olur bilmem?nakliyesi falan.artı ruhsata işletmek nasıl olur?

iskender link=topic=74991.msg886831#msg886831 date=1399074447' Alıntı:
selamu aleyküm.kırklreli lüleburgazdanım.çiftçiyim.60-66 dt traktörüm var 5650 saatte .traktör üfleme yapıyor.ön arka grank keçesinden.yağ damlatıyor.aslında bu motor tam benlik.ama nasıl olur bilmiyorum.1500 lira turbo fiyatı.parçalarla rektefiyede 3000 tutuyor.bu motoru al tak ama kaydı nasıl olur bilmem?nakliyesi falan.artı ruhsata işletmek nasıl olur?

Ve aleyküm selam, ustam faturası kayıp olmasa zaten çoktan satabilirdim bu motoru , fiyatı da faturası kayıp olduğu için bu kadar düşük,
*eğer tanıdık birileri bulursanız (bayii) sizden kdv ' sini alıp motora fatura kesebilir.
*ben TRAKMAK ile görüştüm, onlar beni Yılmaz Traktöre yönlendirdiler, motora tam 13.500.TL+KDV fiyat verdiler.
*Nakliyesi çok kolay bulunduğum sitede forklift var, motorunda altında fabrikadan verilen çelik profil taşıma şasesi var, yükleme bedava (komşum var)
*Kendiniz gelip ilgilenip ambar ayarlarsanız 100-150.TL tutar, ama ayrı kamyon tutarsanız 350-400 rahat tutar.
*Evrak konusunda hiç yardımcı olamayacağım çünkü yok.
*bu işlerden anlayan birilerini bulabilirseniz kaçırılmayacak bir fırsattır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...