Çizel çekip çift sürmek daha kolay olur.Paylaşım için teşekkürler.Ağır toprakda iş yapmak gerçekden çok zormuş.Kendi köyümün toprağında 73 model 640 a 4 lü 10 numara takıyorum 1-Seri ile gidiyor.Başka yerde 30 dönüm yer kiraladık dümdüz yerde yeri geldi 3 takviyeye düştüm
Yok 4 lü 8 numara 1 karış tav da organik gübreyi alta çevirmek için kullanıyoruz ana 10 numara motoru uzatıyor.Maşallah güzel iş çıkarmışsınız. Toprağınızda güzel. Bu şekilde traktör 4 lü bile çeker gibi geldi bana.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen öyle bu 7li çizel çekilen tarla kum. Temmuz ayında 7 li çizeli 5 li çevirip yeni pabuç aldık toprağa girdi sandalye kadar tekeç çıkardı ve motor çekmedi yani bu topraklar göründügü kadar yumuşak değil. 3lü 10 ideal.Paylaşım için teşekkürler.Ağır toprakda iş yapmak gerçekden çok zormuş.Kendi köyümün toprağında 73 model 640 a 4 lü 10 numara takıyorum 1-Seri ile gidiyor.Başka yerde 30 dönüm yer kiraladık dümdüz yerde yeri geldi 3 takviyeye düştüm
Eyvallah teşekkürler..Kolay gelsin 7 çekilen yer 10 numara olmus
Eyvallah tesekkürler Allah yağmurları erdirir inşallaah..Bereketli olsun kolay gelsin. Yağmur sürüm için iyi geldi tabi daha da fazlasına ihtiyaç var. Bu yıl zor bir yıl olacak.
Eyvallah abicim[emoji4]Kolay gelsin birader.
Teşekkürler amin inşallah.Kolay gelsin bereketli olsun insallah
Sent from my iPhone using Tapatalk