Ynt: turbo
Kardeşim selamlar, bizde 2005 td65d var turbosuz, bir akrabamız da turbolusu var inan bana ben bir farkını göremedim bende 12 numara 4 lü ile 2 nin 3 ile çift sürüyorum oda aynı vitesle çift sürüyor, balya makinesinde O nun traktörü hararetleniyor bizimkine bir şey olmuyor bir tek fark var onun sesi bizimkinden daha az çıkıyor
. Ben bir farkını göremedim, sonra turbo uygulaması öyle sanıldığı gibi basit bir iş değil, senin traktörün atmosferik başınç ile çalışmak için tasarlanmış tüm parçaları ona göre yapılmış, turbonun faydasından çok zararını görürsün bırak orjinalini bozma makinenin, millet turbo satmak için şöyle güçlendiriyor böyle şahlandırıyor diye millete anlatıp duruyor, hiç alakası yok.Turbo taktıracağım diye edeceğin masrafla en az 2 senelik mazot paranı boşuna harcama derim, zaten td65d nin kalıbı yapacağı iş belli turbo değil roket taktırsan td9 olmaz
. Ben 10 yıldır oldukça büyük bir otomotiv şirketinde çalışmaktayım az çok bu işlerden anlayan biriyim, naçizane önerim orjinalini bozma makinenin. Saygılarımla.