Merhabalar arkadaşlar. bugün bir arkadaşımızın tarlasını pulluk sürümü yaptım ve her defasında motor durumunu test ediyorum. video bakılırsa yapılan emek ise yaramış. iyi seyirler arkadaşlar.
maşallah içine büyük motor kaçmış gibi koşuyor
Yakıt nasıl birde bu kadar güce diferensiyel ve şanzuman sıkıntı çıkartmaz fazla zorlatmamamiz gerek diğer aksamlar guclendirilmemis çünkü kolay gelsin eline emeğine sağlık
kardeş ilçede ölçüm cihazı yok. tahimini 70 beygire yaklaşıkMotor gücünü ölcezeniz olurdu
Maşallah canavar gibi olmuş. Nekadar masraf yapıldı buna
İlinci bi 480 parası gitmiş yani. Allah güle güle kullanmak nasip etsinsağolasın kardesim. sadece güclendirme rektefede 10 bin tl ye yaklastı. ayrıca arka hidrolik kol. ön tampon bide on takım gövde sökülüp tornacıda yeniden burç açıldı onlar ile 14 bin tl ye yaklastı.
eh biraz öyle olduİlinci bi 480 parası gitmiş yani. Allah güle güle kullanmak nasip etsin
480 fiyatları 20-38 bin araliginda bende yaptirsammi satsammi derken satmaya karar verdim
480 yerine geçecek tt55b netlestirikHayirli olsun senin icin. Tabi 480 ler artik 20 bin fitat ve ustlerine cikti. Alacagin traktorde tabi fiati yuksrk olur. Cok alanin yoksa same cift ceker yada dautz fena olmaz cift ceker kabinli
MaaşAllah , 640 gibi gidiyor.
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Pulluk kaç inç.doganlardan memnunmusun.sanirim 4.vitesle suruyon.
Motor 60 beygir civarı olmuş.
Hararete dikkat et.
Bereketli olsun.
480 yerine geçecek tt55b netlestirik
Bahce versiyonuTt55 tamamda yaninda b harfi ne anlama geliyor