Merhaba arkadaslar gostergeleri degistirmistim. Lakin devir saat gosterge 3 hafta sonra arizalandi garanti yolu ile degisim yaptirdim. Yolda nasil gidiyor onun testini yaptim baya esiyor yolda da iyi seyirler
KesinlikleMaşallah fiat bu adı yeter ufak tefek şeyler olur arada [emoji4]
Maşallah otomobil gibi gidiyor.
Eyvallah kardes. Rektefe yapan usta turbo kit ile beraber getirmisti eksozu kaca getirmis inan ki bilmiyorum vallah.Devir saatiniz hayırlı olsun. Egzoz dikkatimi çekti çok yakışmış. Tt modelinin heralde. Nereden kaça aldınız?
Güzel olmuş eline saglik
Geçmiş olsun.saat halatı kopmadan saat bozuluyorsa çıkma orjinal bulup takabilrsin.dijital saat olabilir.Arkadaslar devir saati yine bozuldu. Sifirda gosteriyor. Piyasada orjinal dıfır yok yan sanayi aliyoruz bunlarda cabuk arizalaniyor. Altarnetif bir yontem ariyorum baska devir saati olabilur mi. Yada bu saati difitale cevirebilirmiyiz
n11.com'dan 4180290 kilometre saati NEW HOLLAND 480-640-54C seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Traktör Elektrik ve Aydınlatma Ürünleri ve Fiyatları - n11
Traktör Elektrik ve Aydınlatma ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Traktör Elektrik ve Aydınlatma çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Geçmiş olsun.saat halatı kopmadan saat bozuluyorsa çıkma orjinal bulup takabilrsin.dijital saat olabilir.