TURAN PULLUK YARDIM

84 massey ferguson 285 ağır devir vardı önceden 3 13 turan pullukta (eski tip) rahat çekiyordu birde mko 4 12 numara pulluk vardı bir vites düşüyodu 4lü takınca
turan 4.12 ağır gelir 285'e tabiki toprak yapınıza bağlı

• Beğen
Tepkiler: ziyaretci44
Tartışma yaratmak istemem fakat Turan'dan ünlüye geçen arkadaşın söylediği ünlü batmıyor yoksa Turan'ın ağırlığından değil

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tartışma yaratacak bişey yok değerli kardeşim herkes tecrübesini paylaşacak ki insanlar doğruyu bulsun bak ne güzel bir tecrubenizi paylaştiniz. Ünlü pullugu begenmeyenler sayi olarak az değil ama kullanan vede öneren sayisi çok daha fazla.

Ünlü den baska pulluk tanimam..kazma burunlu deve boynu batmiyo diyenler sizin dedikleriniz normal burunludur..yok topragi devirmiyo felan..Ünlü pulluk herkte hizli giden traktorun hakki..yoksa evet çizi cizi durur..470 kg 12 numara 4 lu unlu pulluk kullaniyorum cokta memnunum..Turani kullanmadim ama yillardir alpler vardi 3 lu anizda cok iyi devirirdi topragi...arasira 13 lu 4 alpler kullanirim...

• Beğen
Tepkiler: ziyaretci44
Ünlü den baska pulluk tanimam..kazma burunlu deve boynu batmiyo diyenler sizin dedikleriniz normal burunludur..yok topragi devirmiyo felan..Ünlü pulluk herkte hizli giden traktorun hakki..yoksa evet çizi cizi durur..470 kg 12 numara 4 lu unlu pulluk kullaniyorum cokta memnunum..Turani kullanmadim ama yillardir alpler vardi 3 lu anizda cok iyi devirirdi topragi...arasira 13 lu 4 alpler kullanirim...

Sen diyorsan doğrudur erenim.

• Beğen
Tepkiler: Mavzer99