Arkadaşlar iyi akşamlar yardım edin size bir soru ve değerli görüşlerinizi merak ediyorum. 285s ye 4 lü 12 li turan pulluk yarı otomatik nasıl olur sizce. Teşekkür ederim yanıtlar için.
Öncelikle toprak yapısına baglı,arazin düz ise etkilemez ama rampalarda sıkıntı yaratabilir oda motorun durumuna göre degişir tabi
O zaman aynı pulluk sadece ağır.Traktörde sorun yok Ünlü 4 lü 12 liyi çok iyi çekiyor turan nasıl acaba kalite olarak iyi bir pullukmu
şuankı pullugunuz nedir bilmiyorum agır diye bılıyorum turanı
way bundan 5 ay önce bende de vardı 99 model 285s kabinli yavruya 4lü 12 alpleri takardım banamısın demezdi
O zaman neden değiştiriyorsun.Işte ağır olması problem olurmu acaba motoruda yormak istemiyorum.
Yeni alacağım daha almadim araştırma aşamasindayim. bendekide 98 rotsuz kabinli orjinal.
Değiştirme sebebinizi anlayabilirsek belki daha kolay yardım edebiliriz.Pulluk değişme yok yeni alacağım araştırma yapıyorum.
benımkıde rotsuz orjinal kabinliydi 39.000e komşu aldı allahtan traktör köyümüzde kaldı yine
bizim buralarda alpler ve ünlü tercih ediliyor
Değiştirme sebebinizi anlayabilirsek belki daha kolay yardım edebiliriz.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim traktörun ufak tefek işleri vardı tamirciye götürdüm sağına soluna baksın diye adam 38 e bırak dedi daha motoru görür görmez ben satılık olmadığını söyledim.
evet güzel motor bunlar... bende 75 model 188 kaldı. çift çeker almayı düşünüyorduk 285i yazın o amaçla satmıştım.gel görki Euro fırladı ortalık 56 oldu...