Ynt: tümosanla nh çekişiyo video
arkadaşlar ben hepsini kullandım bayii olarak değil çifçi olarak konuşuyorum ama doğru ama yanlış ....
td95 çok ağır bi traktör biz td95 e 5 li turan marka tam otomatik pulluk kosuyorduk 2 nin 3 ü ile anca cekiyordu ama hararet sürekli kırmızıya dayanmak üzere gdiyo amahararet falan hiç yapmadı klimayı açınca ii ce bitio makine haa nasıl çekiyo söylenecek söz yok güzel asılıyor düşük viteste ama çok bağırıyor .....
gelelim tumosana bizde o zaman 85-80 dt vardı onada (5 li 13 numara) turan yarı otomatik takıyorduk tumo 2 nin 3 ile bu pulluğu çok raht çekiyor ve asla hararet çıkmıyo doğrusunu söylemek gerekirse td beni bazen bezdiriyodu ama ben çok severdim traktörümü haaa şunu da söylemeden geçemiyecem
bizim kazayaklarımız aynı 13 lü eker*mak bu iki traktör akşama kadar peş peşe çalısıyordu ve td nin mazot tumodan erken bitiyordu td(90lt) tumo(80lt) bu çekişmelere çok kulak asmayın bunlar güçü belirleyici şeyler deil bunu söylerken oyun olduğu için değil sadece doğrusu bu.
Şahsen benim önüme bi td95 bi tumo 95-80 getirseler hiç düşünmeden tumo alırım (kabinsiz) belki aklınıza geliyodur bu çocuk tumosanı övüp duruyo kendi neden kullanmıyor diye söyleyim biz sadece cifcilik yapmıyoruz asıl işimiz ankarada köyde çifciliği kısacası hobi olarak ben yapıyorum ve değişk markaları özellikle istiyorum brinin gücü yetmediği zaman öteki devreye giriyo neysee çok konuştum saygılar....