tümosanın petlas lastik kullanmasını istemeyenler

Ynt: tümosanın petlas lastik kullanmasını istemeyenler

beni bilenler bilir asla bilmediğim konuda senin gibi bilgiçlik taslamam,bir yanlış söyledin(ki olabilir zaten) o yanlışı doğru larla düzeltmeye çalışıyoruz,gazete linkini sana ispat için veriyorum yoksa ben zaten biliyorum söylediğim durumları...

bende tümosanın 85 80 i var motordan memnunum ama üzerindeki petlas lastiklerden memnun değilim 2 senede değıldılar böyle adi lastik görmedim köyde 8 tane sıfır alınmış tümo var hepsi lastiklerden memnun değil

bence takmayın petlası tumasana a.q bizimkiler nht takıyor petlası daiama sorun yaşıyoz tümoya bari takmayın tumö bANA KALIRSA LASSA takında diger fabrıkalar lastik görsün gözü nht fabrıkası takıyo petlası hep kalkıyor petlas lastıkler sonrada eksper gelıyor 1 sene daha kullan degıstırelım diyor basıp gidiyo petlasbence cok kötü takmayın .... bu gördünüz petlas lastık tt50 takılı + rep isterimmm

arkadaşlar o km traktör alırken lastik markalarını ve ebatlarını belirtmesseniz, traktör fabrikaları hangi firma ile anlaştıysa onu takıp gönderiyor,lastiğin hamuru, deseni ve kalitesi fark etmiyor. o km traktör alırken istediğiniz marka lastiği taktırabilirsiniz.genelde isteyenlere hangi marka lastik isterse takıyorlar, yani müşteri memnuniyeti acısından.

emre_ck link=topic=8089.msg131520#msg131520 date=1231508950' Alıntı:
bence takmayın petlası tumasana a.q bizimkiler nht takıyor petlası daiama sorun yaşıyoz tümoya bari takmayın tumö bANA KALIRSA LASSA takında diger fabrıkalar lastik görsün gözü nht fabrıkası takıyo petlası hep kalkıyor petlas lastıkler sonrada eksper gelıyor 1 sene daha kullan degıstırelım diyor basıp gidiyo petlasbence cok kötü takmayın a.q bu gördünüz petlas lastık tt50 takılı + rep isterimmm

bana göre bu resimde gördüğümüz asfaltta çok kullanılmış bir lastik. bana göre traktörü nerede kullanacaksak ona göre lastik seçimini yapmalıyız fabrikanın taktığı standart lastiklerdir.

KARDEŞİ,M NE ALAKASI VAR ASFALTTA VAZLADURMUŞ O0ZAMAN BU RESİMDEMI FAZLA DURMUŞ GOODYER LASSA FELANDASORUN YOKTA PETLASTA NEDEN VAR YAW ALLAH ALLAH adi lastık takıyor sonrada çart çurt adi lastıgı tak ondan sonra asfaltta kullanılmış patanaj yapmış traktör bu patanajda ceker yolldada kullanılır dagda da asfatldada

buda kesilmiş ozaman hEE EKYERİNDEN KALKMIŞ PETLAS LASTIK İŞTE NE DE OLSA

emre_ck link=topic=8089.msg131553#msg131553 date=1231512799' Alıntı:
KARDEŞİ,M NE ALAKASI VAR ASFALTTA VAZLADURMUŞ O0ZAMAN BU RESİMDEMI FAZLA DURMUŞ GOODYER LASSA FELANDASORUN YOKTA PETLASTA NEDEN VAR YAW ALLAH ALLAH adi lastık takıyor sonrada çart çurt adi lastıgı tak ondan sonra asfaltta kullanılmış patanaj yapmış traktör bu patanajda ceker yolldada kullanılır dagda da asfatldada

buda kesilmiş ozaman hEE EKYERİNDEN KALKMIŞ PETLAS LASTIK İŞTE NE DE OLSA
büyük harfleri kullanmayınız lütfen.yorumlara birazdaha özen gösterelim...

emre_ck link=topic=8089.msg131520#msg131520 date=1231508950' Alıntı:
bence takmayın petlası tumasana *** bizimkiler nht takıyor petlası daiama sorun yaşıyoz tümoya bari takmayın tumö bANA KALIRSA LASSA takında diger fabrıkalar lastik görsün gözü nht fabrıkası takıyo petlası hep kalkıyor petlas lastıkler sonrada eksper gelıyor 1 sene daha kullan degıstırelım diyor basıp gidiyo petlasbence cok kötü takmayın *** bu gördünüz petlas lastık tt50 takılı + rep isterimmm
Düzgün konuş sana + rep değil - rep verilmeli !!!

salm sızın begenmedıgınız petlas lastıklerı şimdi uçaklarda kullanılıyor.senın resımde gosterdıgın lastıklerın çatlaması yüzde yüz havasını tam olarak basmadıgından tam havasını bas bakalım ole çatlayacakmı. onların hepsını gördük biz.

arkadaşlar bizim dolmuşlarda da petlas var.şöförler gayet memnun.ancak benim 74.80 nin önler çabuk bitti.ama çatlak yok haberiniz olsun.arkalardan gayet memnunum...

benım td65 arkalar petlas hıc memnun dılım catlaklar oluştu yırtılma var yumuşak yukte motoru cok zıplztıyo. lasa ve goodyear vaz gecme..fazla dayanıklı dıl petlas

bence tümosan traktörlerine petlas takılmakla hata ediliyor sen dörtdörtlük traktör çıkar sonra git üstüne adi lastik tak bizim burdaki tümoların üzerindeki petlaslar 2 sene dedimmi sanki 5 senelik lastik gibi duruyor bu petlas lastikleri tümoya takan yetkililer siz sağroşmusunuz iç-*-* yoksa gelen şikayetleri galaya almıyormusunuz şyt-*-sa

tümosan lastik üretmiyor.gelelim sana ceyar arkadaşım.sıfır traktör aldığında petlas istemediğini belirtebilirsin.bayi ister kendi değiştirir yada fabrikadan istettirebilir. bu isteğinizi fabrikaya bildirir.tümosanda şimdi good year radial lastiklerde takılmaktadır.
lastiklerde sorun yaşıyorsanız bu tümosanın sorunu değil petlasın sorunudur.lastik havaların düzgün olmaması lastik aşınmasına yıpranmasına büyük etkendir.çağırırsınız experi bakar raporunu tutar ona göre size bildirilir.garanti kapsamında lastiklerde sorun yaşıyorsanız ve petlas bu konuda ilgisiz davranıyorsa fabrikaya fax çekerek bildirim yapabilir veya bu konuda fabrikadanda bilgi alabilirsiniz.