Ynt: tümosanın petlas lastik kullanmasını istemeyenler
bana gazete gosterme bende biliyom.sen bildigince kal
bana gazete gosterme bende biliyom.sen bildigince kal
emre_ck link=topic=8089.msg131520#msg131520 date=1231508950' Alıntı:bence takmayın petlası tumasana a.q bizimkiler nht takıyor petlası daiama sorun yaşıyoz tümoya bari takmayın tumö bANA KALIRSA LASSA takında diger fabrıkalar lastik görsün gözü nht fabrıkası takıyo petlası hep kalkıyor petlas lastıkler sonrada eksper gelıyor 1 sene daha kullan degıstırelım diyor basıp gidiyo petlasbence cok kötü takmayın a.q bu gördünüz petlas lastık tt50 takılı + rep isterimmm
büyük harfleri kullanmayınız lütfen.yorumlara birazdaha özen gösterelim...emre_ck link=topic=8089.msg131553#msg131553 date=1231512799' Alıntı:KARDEŞİ,M NE ALAKASI VAR ASFALTTA VAZLADURMUŞ O0ZAMAN BU RESİMDEMI FAZLA DURMUŞ GOODYER LASSA FELANDASORUN YOKTA PETLASTA NEDEN VAR YAW ALLAH ALLAH adi lastık takıyor sonrada çart çurt adi lastıgı tak ondan sonra asfaltta kullanılmış patanaj yapmış traktör bu patanajda ceker yolldada kullanılır dagda da asfatldada
buda kesilmiş ozaman hEE EKYERİNDEN KALKMIŞ PETLAS LASTIK İŞTE NE DE OLSA
Düzgün konuş sana + rep değil - rep verilmeli !!!emre_ck link=topic=8089.msg131520#msg131520 date=1231508950' Alıntı:bence takmayın petlası tumasana *** bizimkiler nht takıyor petlası daiama sorun yaşıyoz tümoya bari takmayın tumö bANA KALIRSA LASSA takında diger fabrıkalar lastik görsün gözü nht fabrıkası takıyo petlası hep kalkıyor petlas lastıkler sonrada eksper gelıyor 1 sene daha kullan degıstırelım diyor basıp gidiyo petlasbence cok kötü takmayın *** bu gördünüz petlas lastık tt50 takılı + rep isterimmm