!!!Tümosan'ın Gelecekteki Projeleri!!!

Ynt: !!!Tümosan'ın Gelecekteki Projeleri!!!

İyi kötü yerli traktörlerimiz var, bize yerli orta ve kücük kapasite icin bicerdöver lazim, su eski jd lerin patentini alsa biri, biraz modernize etse , kabin, kiyici , biraz daha güclü motor koysa satmaz mi piyasada? Kendi isini yapacaklar ve az is yapacaklar icin, uygun fiyatli olacak 60/70 bin tl civarina

KMS DİZAYN link=topic=70794.msg812018#msg812018 date=1387308655' Alıntı:
Bi ara lpg ile çalışan traktör vardı şimdi ismi bile geçmiyor evet pamuk toplama makinası çalışması yapıldığını duydum ama çalışmaların çok yavaş ilerlediğini düşünüyorum.Burda çok iyi bir ar-ge çalışması olması gerekiyor, tabi ar-ge ye gereken önem veriliyormu pek zannetmiyorum??Hayırlısı gelecekteki on yıllar için bi ümit ışığı
Lpg konusuna değinmen iyi oldu avrupa seri üretime izin vermiyor tabi T.C nin gelişmesi onlar için büyük darbe onlar hep sömürge arıyorlar ellerinde oynatacakları birer kukla... biz Türkler onlara kazandırdığımız paralarla aslında güçlenmelerini sağlıyoruz işte buyüzden T.C dışa bağımlı bunun için bağımsız olamıyor.Bir zamanlar canla başla kurulmuş bu devlet korkarım ki buyüzden birgün yok olup gidecek...

:D millet maximayıda yapamaz edemez dedi ama şuan maximanın konyada tanıtımı yapıldı içine binenler satışlar ne zaman diye sormaya başladılar...Zaman herşeyin ilacıdır, geç olsunda güç olmasın derler ya yeter ki güzel makina çıkartsınlar zamanı hiç önemli değil önümüzdeki 10yıl içinde inşallah hep beraber göreceğiz...

jrkeag link=topic=70794.msg814608#msg814608 date=1387743859' Alıntı:
:D millet maximayıda yapamaz edemez dedi ama şuan maximanın konyada tanıtımı yapıldı içine binenler satışlar ne zaman diye sormaya başladılar...Zaman herşeyin ilacıdır, geç olsunda güç olmasın derler ya yeter ki güzel makina çıkartsınlar zamanı hiç önemli değil önümüzdeki 10yıl içinde inşallah hep beraber göreceğiz...
tanıtımı yapıldı hiçtemi iç resimlerini çeken olmadı acaba :S

Cihan_özece link=topic=70794.msg814613#msg814613 date=1387744422' Alıntı:
tanıtımı yapıldı hiçtemi iç resimlerini çeken olmadı acaba :S
Malesef elimizde hiçbir fotoğraf yok bu hafta bayilere sevkiyatlar başlıyacakmış diye duydum bayiye gelsin ilk iş içini çekmek olacak...