Tümosancılar buraya Bakın 2 saniyeeeeeeeeeeee

Ynt: Tümosancılar buraya Bakın 2 saniyeeeeeeeeeeee

5270lerin alt yüksekliği az altı cabuk yere değer o yüzden 6170 felan alsan iyi olur burda var bır tane 600 saatte mı ne adam 41 milyar diyo ama hiç kulandığını görmedim evde yatıyor arada bir yollda gidiyo heralde 2011 model ama asılıyor üstüne mahallede yok cok zorluyor cok yakın bize evi adamın cok az yakıyor diyor istersen onu al zaten sıfır gibi

kardeş ben tümosan derim bizim dayı oğlunda 80 lik servetlüks var ranpa çekişi zayıf ağır olduğu için çifttede 1500 gazdada aynı gidiyor 2000 gazdada traktör hiç şahlamıyor aynı tarlada aynı sabanlar steyr dan 25 litre fazla yaktı yakıttada denedik bana kalırsa avrupa bir traktör al derim yinede ...

erkuntu bilmem ama parasına göre alınabilecek en iyi yerli bence tümosan 98 ve 99 model 82-80DT var bizde daha gecen sene rektefiye oldular.